Karriere:

NY ENTREPRENØRSJEF: Berge Lavik.
NY ENTREPRENØRSJEF: Berge Lavik.

Ny daglig leder i byggentreprenøren Nipas AS

Entreprenøren med røtter tilbake til 1994 har opplevd stor vekst de siste årene. Antall ansatte bikket nylig 50 og for 2021 styrer selskapet mot en omsetning på 230 millioner. Til å lede firmaet mot ytterligere vekst er erfarne Berge Lavik (47) hentet inn.

Publisert

- Dette var en mulighet jeg simpelthen ikke kunne takke nei til, sier Lavik.

- Selskapet har de siste årene hatt en meget positiv utvikling, har klare målsettinger og ambisjoner og har ansatte som sprer positiv energi rundt seg. Jeg synes det er et perfekt tidspunkt å ta over som daglig leder på, da markedet er til stede, vi har mange ansatte med høy kompetansen som sammen med nyansatte skal sørge for at vi når målene vi har satt oss og vi har en langsiktighet i vår forretningsplan.

Siviløkonomen er langt fra ukjent med bransjen han nå skal lede an i.

- Jeg har de siste ti årene jobbet innenfor byggebransjen både med ledelse, salg, markedsføring og forretningsutvikling.

Offensive ambisjoner

- Vi skal fortsette den utviklingen som selskapet har hatt det siste året og som er i tråd med de forventningene som styret har. Målet på sikt er at Nipas skal være en godt etablert og foretrukken byggentreprenør for prosjekter i vår nisje, for hele Østfold og stor – Oslo, sier Lavik.

Styreleder i Nipas, Terje Lyngaas, er glad for å ha fått med Lavik på laget.

- Vi ser at han har en spennende bakgrunn som vi mener vil være en perfekt match med hva Nipas trenger i sine videre vekstplaner. Vi har lært Lavik å kjenne som en person som har fokus på mennesker, er energisk og som evner å drive saker fremover. Vi gleder oss til å bli mer kjent med Lavik videre fremover, sier Lyngaas.

Nipas AS er en entreprenørbedrift med base på Torp i Fredrikstad, samt regionskontor på Mastemyr som dekker Stor-Oslo. Virksomheten er i vekst og styrer mot en omsetning på 230 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS