Transaksjon:

SATSER I TRONDHEIM: NREP kjøper moderne logistikkbygg i Trondheim. Foto: Logicenters
SATSER I TRONDHEIM: NREP kjøper moderne logistikkbygg i Trondheim. Foto: Logicenters

NREP kjøper av Ragde

Overtar moderne logistikkbygg i Trondheim.

Publisert Sist oppdatert

NREP Logicenters fortsetter ekspansjonen i Norge. Den nordiske logistikkspesialisten har overtatt en ny logistikkeiendom på 18 000 kvadratmeter, som ligger omtrent en mil sør for Trondheim Sentrum.

Eiendommen er leid ut til Maske, Nordic Crane, og Ramudden.

I januar ble det klart at NREPs logistikkarm Logicenters øker sin satsing i Norge ved å kjøpe 70 000 kvadratmeter utviklingstomt i Moss. Nå er det altså klart at ekspansjonen fortsetter. Logistikkeiendomsaktøren har gjennomført en ny transaksjon der de kjøper eiendommene Løvåsmyra 2, 8 og 10 i Trondheim.

Det er Logicenters første investering i Trondheim, og den første utenfor Stor-Oslo området. Eiendommen har til sammen 18 000 kvadratmeter i bebygget areal der Maskes moderne automatlager står for ca. 15 000 kvadratmeter.

Det resterende arealet består av to mindre bygg som er leid ut til Nordic Crane samt Ramudden.

- NREP Logicenters er svært fornøyde med kjøpet av vår første logistikkeiendom i Trondheim. Regionen er interessant, og med tanke på områdets sentrale posisjon i midten av Norge, er Trondheim et logisk neste steg for vår videre satsing når vi leter etter flere etableringsområder utenfor Osloregionen, sier Matthias Kettelhoit, CEO i Logicenters.

Det er Ragde Eiendom som selger eiendommen og Norion Næringsmegling har bistått som megler i transaksjonen.

- Dette er en moderne logistikkeiendom som har Trondheims beste mikrolokasjon for logistikkaktører. Eiendommen har solide og langsiktige leietagere, kombinert med langsiktige utviklingsmuligheter som gjør denne investeringen interessant for oss. Denne transaksjonen er en viktig del av NREP Logicenters videre ekspansjon i Norge, sier Jørgen Bråten Nordby, ansvarlig for norske investeringer i Logicenters.

Powered by Labrador CMS