Transaksjon:

SOLGT: Tomten på 70 mål skal klargjøres slik at bygging kan starte opp i fjerde kvartal.

Kjøper 70 mål tomt på spek i Moss

Logicenters har kjøpt en logistikktomt på 70.000 kvadratmeter fra den lokale eiendomsutvikleren Skolt.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding skriver Logicenters, som er NREPs logistikkvirksomhet, at de har kjøpt tomten på spekulasjon uten å ha noen leietakere på plass. I løpet av første kvartal i år begynner Logicenters å forberede tomten, slik at bygging kan starte opp i fjerde kvartal 2022. Til å begynne med vil selskapet sette opp et bygg som skal bli en del av utvilkingen av en logistikkpark. Hele logistikkparken er planlagt å være ferdig utviklet i løpet av 2025.

– Vi er glade for å ha sikret denne eiendommen i Moss. Området har hatt sterk vekst de seneste årene og vi kan se at utviklingen i Moss har fått en god start. Med leietakere i området som Greencarrier, Europris, HelloFresh, Onna Greens, Altus Logistics, Etac og Rockwoll, har Moss logistikkpark vært på kartet for store logistikkselskaper i lang tid. Moss har også god tilgang på arbeidskraft, noe som er blitt mer viktig for logistikkselskaper, sier Ruben Krantz, Commercial Manager i Logicenters.

Han mener også at beliggenheten nær Moss Havn og tørrdokken gir muligheter for å enkelt transportere varer inn og ut av landet.

– Vårt mål er å utvikle en spesialtilpasset eiendom med sterkt fokus på miljø, bærekraft og energieffektivitet. Vi ser nå etter store leietakere som fokuserer på de samme faktorene som oss, sier Krantz.

– I vil takke Logicenters for en veldig profesjonell og god prosess. Jeg ser frem til å fortsette samarbeidet i fremtiden, sier Karsten F. Hansen, CEO i Skolt.

Powered by Labrador CMS