Aktuelt:

LANDER LEIEKONTRAKTER: Bent Oustad i Norwegian Property har hatt et andre kvartal hvor det ble tegnet mange leieavtaler.

Rekordkvartal for NPRO på utleie

Norwegian Property signerte leiekontrakter som gir netto årsleie på 87 millioner kroner i andre kvartal.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsselskapet melder om svært høy aktivitet på kontraktsiden i andre kvartal. Mens det ble inngått nyte leieavtaler med årlig leie på 34 millioner kroner, ble det reforhandlet leiekontrakter med leieinntekter på 57 millioner kroner. Bare 4 millioner kroner ble terminert, noe som innebærer at selskapet inngikk leiekontrakter som gir en netto årsleie på 87 millioner kroner i løpet av kvartalet. Blant de nye og reforhandlede avtalene var med Integrated Wind Solutions, Danske Bank og Norwegian Fashion Center. I tillegg ble det tegnet en leiekontrakt på 15 år med en offentlig leietaker på Fornebu på 12.000 kvadratmeter.

I løpet av kvartalet oppnådde Norwegian Property leieinntekter på 256 millioner kroner, opp fra 229 millioner kroner i samme periode i fjor. Resultat før verdijusteringer var 176 millioner kroner, mens resultat etter skatt var 511 millioner.

– Dette kvartalet var svært travelt for oss og vi satte en ny rekord innen utleie. Netto leie på 87 millioner reflekterer et godt marked, og det har redusert ledigheten vår betraktelig, sier Bent Oustad i en kommentar.

Han mener leieavtalen på 15 år med en offentlig leietaker på 12.000 kvadratmeter er et viktig steg for NPRO når det gjelder å utvikle Fornebu til et attraktivt område.

Powered by Labrador CMS