STORT: Dette prosjektet får nær 570 leiligheter.

Bygger 100 leiligheter for Nordr i Sandnes

Totalt for prosjektet 564 boenheter fordelt på sju byggetrinn. 

Publisert

Det nye boligområdet Østraadt Havn i Sandnes omfatter totalt 564 boenheter fordelt på sju byggetrinn. Consto og Nordr inngikk nylig en samspillsavtale som omfatter byggetrinn 1-3 ifølge en pressemelding.

Dette trinnet får 105 leiligheter med tilhørende parkeringskjeller, uteområde og næringsareal med et samlet areal på ca. 10.000 kvadratmeter. Salgbart boligareal på ca. 6.000 kvadratmeter. Samspillet mellom partene går frem mot høsten 2024, med sikte på byggestart ved neste årsskifte. Reguleringsplan innleveres førstegangsbehandling i  inneværende måned. 

Går alt etter planen blir det ferdigstillelse i slutten av 2026.

– Samspillsavtalen er en viktig brikke i vår satsing i Rogaland. Vi går inn med en klar ambisjon om å gjøre oss til fortjent til fornyet tillit for byggetrinnene 4-7, sier daglig leder Ronny Blankenberg i Consto Rogaland.

Området er i dag et havne- og industriområde som skal omgjøres til fordel for boliger, næring, tjenesteyting og rekreasjon. Østraadt Havn har kort avstand til Sandnes sentrum og sentral beliggenhet til den nye bussveien som er under bygging mellom Sandnes og Stavanger via Forus.

Powered by Labrador CMS