Transaksjon:

KJØPER: Olav Lines Mustad Eiendom har kjøpt Lilleaker Torg.

Mustad Eiendom sikret seg Lilleaker Torg

– Lilleaker Torg er en viktig del av lokalbefolkningens hverdag, sier Mustad Eiendom-sjef Olav Line.

Publisert Sist oppdatert

Mustad Eiendom fortsetter å kjøpe eiendom i nabolaget sitt. I januar i år gikk eiendomsselskapet sammen med Canica om å kjøpe Strandveien 4-10 på Lysaker. Nå har Mustad Eiendom bladd opp for Lilleaker Torg.

Det er lokalavisen Akersposten som melder om kjøpet av eiendommen med adressen Lilleakerveien 29 og 31. Eiendommen har et areal på 8.322 kvadratmeter og har 28 leietakere, samt et utviklingspotensial.

– Lilleaker torg har en sentral plassering på Lilleaker og er en viktig del av lokalbefolkningens hverdag. Her finnes alt fra praktisk hverdagshandel med Kiwi og apotek, til unike butikker og ikke minst den lokale møteplassen Grønn, som vi alle er så glade i og som folk kommer langveisfra for å besøke, sier Olav Line, administrerende direktør i Mustad Eiendom til Akersposten.

Selger av eiendommen er AS Lilleaker Sentrum, som eies av Sundt-familien, med Trygve Sundt i spissen. AS Lilleaker Sentrum hadde 10,1 millioner kroner i leieinntekter i 2021.

Det var Akershus Eiendom som var megler i transaksjonen. CMS Kluge var juridisk rådgiver for selgersiden mens Thommessen var juridisk rådgiver for kjøpersiden.

Powered by Labrador CMS