NY JOBB: Ole Thorsnes går til Mustad Eiendom.
NY JOBB: Ole Thorsnes går til Mustad Eiendom.

Mustad Eiendom ansetter finansdirektør

Mustad Eienom har ansatt Ole R. Thorsnes som ny finansdirektør.

Publisert Sist oppdatert

Ole R. Thorsnes kommer fra stillingen som finansdirektør i børsnoterte Thin Film Electronics. Han har tidligere vært Vice President M&A i Orkla og Senior Associate i McKinsey & Company. Han er utdannet innen industriell økonomi og teknologiledelse (Indøk) ved NTNU.

Mustad Eiendom har store utbyggingsplaner i Lilleakerbyen, med en investeringsramme på 16 milliarder kroner. Planene innebærer utvikling av 2000 boliger, kontorbygg, hotell, handel og servering, kultur og fritidstilbud, med et samlet areal på 530 000 kvadratmeter. De store planene gjør at Mustad Eiendom trenger mer kompetanse innenfor økonomi, finans, strategisk forretningsutvikling og teknologi.

– Ole vil tilføre verdifull kompetanse i det som er en spennende tid for Mustad Eiendom. Historien vår er preget av snart 150 år med kontinuerlig tilpasning til de behov og endringer samfunnet har stått ovenfor. Da må vi også rigge oss for å kunne føre dette videre. Ole har en allsidig bakgrunn fra både rådgivende, industriell og teknologisk virksomhet, og med erfaring fra områder som vil være helt sentrale for videreutviklingen av Mustad Eiendom. Han passer godt inn i vår bedriftskultur – der vi hele tiden søker å kombinere lærdom fra historien med innsikt fra samtiden – og gjennom dette søke forståelse for hva vi går i møte, sier Olav Line, administrerende direktør i Mustad Eiendom.

– Mustad Eiendom er et veldig spennende selskap med en imponerende og rikholding historie og ambisiøse planer. Jeg er svært glad for å få muligheten til å bli å del av teamet som skal fortsette utviklingen av Mustad Eiendom og Lilleakerbyen, sier Ole Thorsnes

Ole Thorsnes begynner i den nye stillingen den 7. oktober