GRØNT: Den grønne tanken bak dette prosjektet fikk kjøperne på banen.
GRØNT: Den grønne tanken bak dette prosjektet fikk kjøperne på banen.

Milliardprosjektet ble utsolgt før ferdigstillelse

Det grønne boligprosjektet traff innertier i markedet.

Publisert

Nordr har i mange år vært en av de største utviklerne av boliger på Løren i Oslo med både Gartnerløkka og Gartnerkvartalet. Med de 537 utsolgte leilighetene i sistnevnte prosjekt som de bygger sammen med OBOS har Nordr dermed dermed ferdigstilt over 1000 boliger på Løren.

- Vi ser at vår bevisste satsing på store gårdsparker gir god respons hos kundene. Uavhengig av konjunktursvingningene har prosjektene våre på Løren solgt jevnt og det er tydelig at boligkjøperne liker måten området er utviklet på, sier administrerende direktør Pål Aglen i en pressemelding.

Den gangen Gartnerkvartalet ble offentliggjort presenterte utbyggerne et prosjekt med rundt 525 leiligheter til en samlet salgsverdi på rundt 2,5 milliarder kroner, ca. 4,75 millioner per boenhet. Det gode salget startet fra første dag og resulterte i at videreutviklingen av prosjektet ble fremskyndet.

Dyrker mat på balkongen

Gartnerkvartalet har en gårdspark på over 10 mål og flere av boligkjøperne tilgang på egne dyrkingsparseller.

- Vi har også utarbeidet en egen veileder for hvordan du skal dyrke mat på egen veranda. Dette bidrar til å skape en egen atmosfære i prosjektet og vi ser allerede nå at mange av verandaene bugner av liv. Det er det viktigste kriteriet vi har for et vellykket boligprosjekt, påpeker han.

I samme område skal Nordr utvikle 390 boliger i prosjektet Løren Botaniske sammen med OBOS, og 342 boliger i Sinsenveien sammen med Selvaag.

Powered by Labrador CMS