Aktuelt:

NYTT: Emil Tingulstad, Wilhelm Hartwig og Simen Vinge står bak overnattingskonseptet Att.
NYTT: Emil Tingulstad, Wilhelm Hartwig og Simen Vinge står bak overnattingskonseptet Att.

Mener de skal utfordre hotellbransjen med et nytt konsept

Med sterke investorer i ryggen åpner gründerne de første dørene til høsten, og sikter mot 100 millioner kroner i omsetning første driftsår.

Publisert Sist oppdatert

Emil Tingulstad, Wilhelm Hartwig og Simen Vinge står bak overnattingskonseptet Att. De største eierne er Brødrene Jensen, ORO og Montin. Totalt er det kommitert 145 millioner kroner i selskapet ifølge en pressemelding.

Det første hotellet deres åpner i Kongens gate 5 i Oslo i september, under navnet Revier. Dette er bygget som huset både Oro Hotel og Hotel Grims Grenka, og som har vært stengt en god stund.

Store vekstambisjoner

Det neste prosjektet åpner i Blystadvillaen på Torshov, som ORO nylig kjøpte.

- Revier og Blystadvillaen er to av flere prosjekter i OROs satsninger, deretter er ambisjonen å vokse til 15 hus i løpet av de neste fem årene i byer som Bergen, Trondheim og Stavanger, samt i utlandet. Først Norge, men vi legger ikke skjul på at vi også har internasjonale ambisjoner, sier Tingulstad som er styreleder i Att og partner i ORO.

Et hotell som ikke er et hotell

Wilhelm Hartwig som var hotelldirektør ved Amerikalinjen, og Simen Vinge med lang erfaring fra Nordic Choice Hotels blir henholdsvis administrerende direktør og produktdirektør i Att. Sammen med Tingulstad vil de bryte med tradisjonelle hotellkonsepter og tilby det de hevder er en ny kategori i Norge, en kombinasjon av boutiquehotell og aparthotell.

Att tilbyr det de kaller en heldigital gjestereise uten unødvendig ventetid, hvor gjestene kan leie rom eller leiligheter, tilpasset sine krav til komfort og funksjon. Vinge mener den moderne reisende etterspør mer selvstendighet.

– Det tradisjonelle hotellet ble skapt som en lukket oase for turister som ikke evner å navigere i en ny by. Dette er en utdatert modell. Den moderne reisende både evner og ønsker å oppleve ting på egne premisser, påstår han.

Powered by Labrador CMS