NÆRINGSPARK: Eiendommen ligger i Enebakk Næringspark, kun 20-25 minutter fra Oslo sentrum.
NÆRINGSPARK: Eiendommen ligger i Enebakk Næringspark, kun 20-25 minutter fra Oslo sentrum.

Malling-syndikat kjøpte kombibygg

Malling & Co Property Partners har satt opp en club deal for kjøpet av Osloveien 630 i Enebakk.

Publisert

Eiendommen har en tomt på 14.500 kvadratmeter og et kombinasjonsbygg på ca. 1.650 kvadratmeter. Eiendommen er utleid til Braathen Landskapsentreprenør på en barehouse-kontrakt som løper i ytterligere 14 år. Bygget ble oppført i 2010, og Braathen Landskapsentreprenør har vært i bygget hele tiden. Selger er Borthen Gruppen AS.

Det er en club deal med en liten gruppe profesjonelle investorer som Malling & Co Property Partners har tilrettelagt eiendommen for.

– Vi er svært fornøyde med kjøpet av Osloveien 630, en nyere eiendom med strategisk god beliggenhet utleid til en solid og langsiktig leietaker. Eiendommen vil gi oss en trygg og god kontraktstrøm i mange år, samtidig som beliggenheten og tomtestørrelsen gir mange spennende muligheter på sikt. Det er stor mangel på eiendommer som dette i Oslo-området, og med en kjøretid på under 25 min. til Oslo sentrum mener vi etterspørselen av denne typen eiendom bare vil øke fremover, sier Camilla Thunes i Malling & Co Property Partners.

Eiendommen ligger i Enebakk Næringspark, kun 20-25 minutter fra Oslo sentrum. Malling & Co Property Partners mener nærheten til Oslo og E6 gjør området svært attraktivt for en rekke aktører. Blant aktørene som har kjøpt seg opp i området de seneste årene, er Bulk Infrastructure og Mr Pukk

– Vi opplever en økende interesse for kontantstrømseiendom, og spesielt av denne typen, som både gir en lang og trygg kontantstrøm i mange år, samtidig som man har et betydelig utviklingspotensial på sikt, sier Thunes.

Partene går ikke ut med kjøpesummen, men Osloveien 630 hadde i 2020 leieinntekter på 2,8 millioner kroner. Selgers rådgiver i transaksjonen var Newsec.

Powered by Labrador CMS