KJØPER: Kristine Holen Hauge, Investment Manager i Malling & Co Investments, er fornøyd med kjøpet for Malling & Co Vekst.
KJØPER: Kristine Holen Hauge, Investment Manager i Malling & Co Investments, er fornøyd med kjøpet for Malling & Co Vekst.

Malling-fond kjøpte handelsportefølje

Malling & Co Investment har kjøpt en portefølje med 24 handelsseksjoner i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Eiendomsporteføljen har et samlet areal på 3.866 kvadratmeter og består av handels-, serverings- og kontorarealer, samt arealer knyttet til skjønnhet og velvære.

Beliggenheten er i sentrale områder på Majorstuen, Grünerløkka, Skillebekk, Sagene og Torshov, og de viktigste leietakerne er Joe & The Juice, Bare Flyt, Asian Box, Tatler, Pilates Room og Nordvik & Partners.

Det er Placht Holding som er selger av eiendommene.

– Vi er svært fornøyd med kjøpet av denne handelsporteføljen for Malling & Co Vekst, som passer godt inn i fondets portefølje. Eiendommene har gode beliggenheter, og vi ser frem til å videreutvikle porteføljen gjennom aktivt arbeid med utleie, drift og forvaltning, sier Kristine Holen Hauge, Investment Manager i Malling & Co Investments.

Handelsporteføljen blir fondet Malling & Co Vekst sin sjette investering. Fra før har fondet kjøpt utviklingseiendommer på Borgeskogen, Lierstranda, i Drammen og Oslo, innen segmentene lager/logistikk, handel og kontor. Fondet ble lansert i fjor høst, og skal kjøpe value-add eiendommer i attraktive områder og regioner med betydelig vekst.

– Vi har fortsatt kapital i fondet som skal sysselsettes, og håper det vil komme mange spennende muligheter utover høsten, sier Mads Mortensen, Managing Partner i Malling & Co Investments.

Kjøpers rådgivere i transaksjonen har vært Advokatfirmaet Thommessen, Partnerrevisjon og BER.

Powered by Labrador CMS