Transaksjon:

SOLGT: Nok en logistikkeiendom i Lier er solgt - denne gangen til Selmer Eiendom.

Loe Utvikling solgte logistikkbygg

Loe Utvikling har solgt Industrigata 1 i Lier til Selmer Eiendom.

Publisert Sist oppdatert

Eiendommen, som har en bygningsmasse på 12.500 kvadratmeter og en tomt på 20 mål, har vært logistikkanlegg for Asko. Nå kjøper Selmer Eiendom eiendommen for å huse RøhneSelmers fremtidige service- og logistikksenter for Ford i Stor-Oslo. Det er 60 grader Næringsmegling som har vært rådgiver i transaksjonen.

RøhneSelmer samlokaliserer sine tjenester på grunn av sterkt økende volumer for Ford.

«Vi ser at Lier er i sterk vekst, og Selmer Eiendom ønsker å være med i denne transformasjonen i samarbeid med Lier Kommune. Det er en spennende utvikling i området rundt Lierstranda og vi tror at RøhneSelmer AS kan være med på denne utviklingen på kort-og mellomlang sikt», skriver Selmer Utvikling i en pressemelding.

Administrerende direktør i RøhneSelmer AS, Kjetil Hagestande, estimerer at det er behov for ca. 120 ansatte ved anlegget.

– Vi skal ansette mange mennesker og vet at det finnes mange dyktige folk i området. Vi har i dag et veldig bra team med flinke folk på våre eksisterende anlegg og ser frem til å bygge videre med vårt nye anlegg i Lier.

Selmer Eiendom ble stiftet i 2004, og er et heleid datterselskap av SelmerHolding AS. Selskapet eier og forvalter ca. 55.000 kvadratmeter næringseiendom.

Loe Utvikling drives av Tomas J. Tenden og Christian Kulberg. Bak selskapet står Loe-gruppen som er Norges største produsent av betongvarer til bygg og anleggsbransjen.

Powered by Labrador CMS