SAMARBEIDER: Styreleder Mathis Grimstad i Oslo Metropolitan Area har fått med seg DNB på Oslo Urban Week. DNB her representert med DNB Næringsmeglings adm. direktør Anne Helene Mortensen og leder for eiendomsseksjonen i DNB, Olav T. Løvstad.
SAMARBEIDER: Styreleder Mathis Grimstad i Oslo Metropolitan Area har fått med seg DNB på Oslo Urban Week. DNB her representert med DNB Næringsmeglings adm. direktør Anne Helene Mortensen og leder for eiendomsseksjonen i DNB, Olav T. Løvstad.

Legger DNBs eiendomskonferanse til Oslo Urban Week

Den nye «MIPIM-konkurrenten» Oslo Urban Week har fått med seg DNB til å legge en av sine eiendomsdager til sitt arrangement.

Publisert

Det var i mars i år at det ble klart at bransjeorganisasjonen Oslo Metropolitan Area (OMA) lanserte Oslo Urban Week, som har som ambisjoner om å lage den norske versjonen av eiendomsmessen MIPIM i Cannes. Nå melder OMA at de har fått med seg DNB på laget til høstens arrangement. DNB skal legge en av sine eiendomsdager til Oslo Urban Week den 7. september i sine lokaler, og dagen åpnes av adm. direktør Kjerstin R. Braathen.

– Vi gleder oss stort til å se kunder og samarbeidspartnere igjen. Programmet blir spikret i disse dager, men jeg kan bekrefte at Arne Hjeltnes skal intervjue Petter Stordalen om året som har gått, nåtiden og framtiden for hotell- og reiselivsbransjen. Det blir også to paneldebatter med kjente ansikter fra bransjen, sier Olav T. Løvstad, som er leder for eiendomsseksjonen i DNB.

Anne Helene Mortensen, adm. direktør i DNB Næringsmegling tror det vil oppstå synergieffekter når eiendomskonferansen blir en del av noe større:

– Oslo Urban Week er en fantastisk arena å arrangere vår konferanse på. Hele eiendomsbransjen vil samle seg i Bjørvika over disse dagene og jeg håper det blir litt «MIPIM-stemning» hvor man kan suse rundt fra arrangement til arrangement. Endelig kan vi i bransjen møtes igjen, over en prat mellom slagene eller kanskje over en lang lunsj, sier Mortensen.

OMAs styreleder Mathis Grimstad jubler over at DNBs eiendomsdager blir en del av OMAs nye satsing.

– OMA har lykkes med å samle hele eiendomsbransjen. Vi gleder oss til tre dager fylt med faglig og sosialt fra morgen til kveld. Bjørvika vil syde av liv og røre i perioden 7.-9. september. Dette vil du ikke gå glipp av, sier Grimstad, som også er adm. direktør i Stor-Oslo Eiendom

MIPIM holdes hvert år i Cannes i mars, men er i år flyttet til høsten og finner sted samtidig med nettopp Oslo Urban Week.

Powered by Labrador CMS