Karriere:

NYE: Bård Teigland og Jan Lindstad tar over ledelsen i proptechselskap.
NYE: Bård Teigland og Jan Lindstad tar over ledelsen i proptechselskap.

Kvass får ny CEO og styreleder

Proptechselskapet får inn Bård Teigland og Jan Lindstad i ledelsen.

Publisert

Bård Teigland som blir ny CEO tar med seg betydelig ledererfaring fra bank, eiendom og proptech når han nå tar fatt på lederjobben i Kvass ifølge en pressemelding.

- Med erfaring fra blant annet DNB Bank, DNB Eiendom, Selvaag Bolig og senest proptechselskapet Codegarden (solgt til Visma), har han gjennom mange år jobbet med digitalisering både fra kunde- og leverandørsiden. Teigland tar også med seg internasjonal erfaring som leder og gjennom styreverv i flere virksomheter utenlands, går det frem av meldingen.

Ny styreleder Jan Lindstad har betydelig erfaring som leder av nasjonale og internasjonale.

- Mest kjent er han nok som grunnlegger av programvareselskapet Compusoft som han sammen med sine partnere utviklet til å bli et ledende internasjonalt programvareselskap. I dag er selskapet verdensledende med Private Equity-selskapene TA Associates og General Capital som hovedeiere.

Kvass leverer løsninger til aktører innen boligutvikling, fritidsmarkedet, entreprenørbransjen og næringseiendom. Innenfor hvert av disse områdene finner man igjen ulike behov, ønsker og forutsetninger.

- I mange sammenhenger skal våre løsninger fungere i et sømløst samspill med kundens øvrige løsninger, derfor er det viktig at både kunder og andre leverandører opplever oss som en kompetent, løsningsorientert og hyggelig samarbeidspartner. Vi skal ikke bli best på alt, men bli den klart foretrukne partneren innenfor flere områder, sier Teigland.

Powered by Labrador CMS