Content

Havstadodden sameie i Arendal har ladeanlegg fra Ohmia Charging
Havstadodden sameie i Arendal har ladeanlegg fra Ohmia Charging

Komplett ladeanlegg uten kostnad for utbygger

I dagens boligmarked er det en selvfølge at alle nybygg må ha et ladeanlegg med fulldekning for det økende antallet elbiler på norske veier. I henhold til ny lovgivning har alle beboere krav på elbillading. Valg og oppfølging av ladeløsning kan bli en dyr, tidkrevende og komplisert affære, men det er faktisk mulig å få en topp moderne ladeløsning som en abonnementstjeneste, helt administrasjonsfritt og helt uten kostnad for utbygger.

– Jeg bare setter bort hele leveransen, og så behøver jeg ikke tenke mer på det. Når Ohmia Charging har laget det jeg kaller en slags ladepakke i slike prosjekter som vi bare kan gå inn i, så vet jeg egentlig og er ganske trygg på at de kan det de driver med, sier Stig Hvinden i Naturbetong. - I tillegg så er det veldig viktig for meg å vite at oppgraderinger, nye myndighetskrav og så videre vil bli ivaretatt av proffe folk. Jeg er så begeistret for Ohmia Charging at jeg har anbefalt dem i det boligsameiet jeg selv bor i. Det er en veldig god løsning for alle boligutviklere. Så enkelt er det.

De siste årene har Ohmia Charging installert en rekke ladeanlegg i nybygg over hele landet, og mange flere er prosjektert. Flere og flere utbyggere ser fordelene ved at alle p-plasser er klargjort for lading, i motsetning til et ladeanlegg der man stadig må installere nye ladere. Hele kostnaden for tilvalg av ladeboks frafaller, noe som er svært attraktivt for boligkjøpere.

Ingen finansiell eller teknologisk risiko for utbygger

Ohmia Charging er Norges største leverandør av elbillading til borettslag og sameier, og tilbyr et topp moderne og høyteknologisk ladeanlegg som en tjeneste. Det vil si at selskapet tar seg av alt som har med installasjon av infrastruktur, drift, vedlikehold og administrasjon å gjøre. Alle p-plasser blir klargjort for lading, og boligkjøper kan selv bestille ladeabonnement når behovet melder seg.

Ladeanlegget fordeler strømmen på en smart og effektiv måte, og sørger for at det er nok strøm til alle. Hvis det skulle oppstå feil eller problemer, tar Ohmia Charging seg av dette, og utbygger eller styret i boligselskapet trenger ikke å bli involvert. Selskapet tar seg også av teknologiske oppdateringer ved behov. Les mer om ladeanlegg for utbyggere.

Ohmia Charging har levert et komplett ladeanlegg i Haslum Elvepark.
Ohmia Charging har levert et komplett ladeanlegg i Haslum Elvepark.

Ingen etableringskostnad for boligkjøper øker prosjektets attraktivitet

Når boligkjøper har behov for lading, kan han eller hun enkelt bestille ladeabonnement på ohmiacharging.no. Etter få dager kommer ladeboksen i posten, og den kan man enkelt klikke på plass selv. Det er ingen etableringskostnad eller bindingstid, og abonnementet tilpasses biltype og kjøremønster til den enkelte. Det faktum at alle p-plasser har tilgang til lading, bidrar til økt verdi på både p-plassen og boligbygget som helhet.

Les mer om Ohmia Charging her.

Alle p-plasser klargjøres for elbillading
Alle p-plasser klargjøres for elbillading

Ta kontakt med nybyggansvarlig Thomas Korsgaard på e-post [email protected] eller tlf. 97 49 43 47.

Fordeler for utbyggere:

 • Ingen kostnad for utbygger
 • Ingen løpende kostnader for borettslaget eller sameiet
 • Ingen finansiell eller teknisk risiko
 • Administrasjonsfritt for utbygger og styre.
 • Felles ladeløsning til alle p-plasser
 • Fremtidsrettet ladeteknologi
 • Ingen etablering for boligkjøper – bidrar til økt attraktivitet
 • Kostnadsfri bytte av lader ved feil eller teknologiskifter.
 • Oppdatering av anlegget ved behov
 • Håndtering av fakturering, drift og kundeservice
 • Lastfordeling av tilgjengelig strøm for maks effekt
 • Ladehastighet på opptil 22Kw per ladeboks
 • Forsikring av ladere og infrastruktur
 • Full garanti for borettslaget eller sameiet
 • Prosjektets valgte elektroinstallatør priser jobben
 • Egen prosjektleder fra Ohmia Charging følger fremdriften
Powered by Labrador CMS