Transaksjon:

SIKRER SEG HELE: Retail Office Stavanger har kjøpt kontorseksjoner og eier hele Torgterrassen og Domkirkeplassen 2.

Kjøper 4.300 kvm i Stavanger

Retail Office Stavanger har kjøpt tre kontorseksjoner med til sammen 4.300 kvadtratmeter.

Publisert Sist oppdatert

Etter kjøpet av kontorseksjonene i Skagen 3, Kirkegaten 2 og Domkirkeplassen 2, eier Retail Office Stavanger dermed hele Torgterrassen og Domkirkeplassen 2, som har et samlet areal på 11.000 kvadratmeter. I fjor høst kjøpte Retail Office Stavanger kjøpesenteret Torgterrassen av Steen & Strøm, og med det siste kjøpet, har selskapet få full kontroll på eiendommene.

– Kjøpet er i tråd med selskapets strategi og fremhever det unike med nå å kunne tilby leietakere en av sentrums beste beliggenheter med inntil 1000 kvadratmeter på en flate. Vi ønsker å tilrettelegge for flere kunnskapsbedrifter i et levende sentrum og er veldig fornøyd med at vi nå kan gå i gang med totalutvikling av begge eiendommene, sier eiendomssjef i ROS, Anne Kristine Waage.

Retail Office Stavanger er eid av Espedal & Co og Skagenkaien Eiendom og har rundt 20 eiendommer på totalt 40.000 kvadratmeter i Stavanger og omegn med til sammen 80 leietakere innenfor service, servering, handel og kontor.

Eiendommene er sentralt plassert med kort gange til kollektivtransport og ROS har også 45 parkeringsplasser i Torgterrassen.

Torgterrassen er ett av Norges eldste kjøpesentre og fylte 50 år i april i år. Retail Office Stavanger hadde ambisjoner om å gjøre senteret til en viktig møteplass igjen for byens innbyggere da de kjøpte eiendommen.

Siden kjøpet er det gjort flere grep, blant annet ved å få frem en mer tydelig profil på senteret.

Les også:

Powered by Labrador CMS