FORNØYD: Styerleder Ole Petter Bjørseth i Kjeldsberg Eiendomsforvaltning er strålende fornøyd med å ha landet Liv Malvik som ny daglig leder i selskapet, som er heleid av R. Kjeldsberg.

Ny toppjobb for Liv Malvik - blir sjef i Kjeldsberg Eiendomsforvaltning

– Da jeg så at Liv Malvik skulle slutte i KMC Properties, tok vi kontakt samme dag, sier styreleder Ole Petter Bjørseth.

Det tok ikke lang tid etter at Liv Malvik var tilbake i manesjen igjen i eiendomsbransjen. Den tidligere sjefen for KMC Properties er ansatt som daglig leder i KJeldsberg Eiendomsforvaltning. Selskapet, som er et heleid datterselskap av R. Kjeldsberg, forvalter og drifter både næringseiendom og boligeiendom, samt gir råd om energiøkonomisering og bærekraft innen eiendomsbransjen. 

– Det er bygget en god plattform i Kjeldsberg Eiendomsforvaltning for videre vekst og vi ønsket en ny daglig leder som kan forvalte det som er skapt og utvikle selskapet videre. Da jeg så at Liv Malvik skulle slutte i KMC Properties tok vi kontakt samme dag. Her så vi det åpenbarte seg en mulighet for Kjeldsberg Eiendomsforvaltning, sier Ole Petter Bjørseth, styreleder i Kjeldsberg Eiendomsforvaltning. 

Kjeldsberg Eiendomsforvaltning og datterselskapene Kjeldsberg Boligforvaltning og Real Eiendomsforvaltning har nesten 90 ansatte, i tillegg til 25 ansatte i tilknyttede selskaper fra Tromsø i nord til Oslo i sør. 

Liv Malvik har tidligere ledet utviklingen og utbyggingen av Grilstad Marina, vært leder for bedriftsmarked i Sparebank 1 SMN og Fokus Bank, samt administrerende direktør både i Inter Revisjon Norge og i Heimdal Eiendomsmegling.

– Kjeldsberg Eiendomsforvaltning har hatt god vekst de siste årene – både i omfanget av tjenester og geografisk. Utviklingen av de ulike virksomhetsområdene ønsker jeg å videreføre, og eierne har ambisjoner for videre vekst. Jeg opplever at Kjeldsberg Eiendomsforvaltning er et veldrevet og solid selskap med langsiktige eiere som har et verdibasert fundament, noe jeg syns er av stor betydning, sier Liv Malvik.

Hun begynner i den nye stillingen den første oktober i år.

Powered by Labrador CMS