RYKKER OPP: Jannicke Mansika-Aanstad.
RYKKER OPP: Jannicke Mansika-Aanstad.

Hun blir ny sjef i Peab Eiendomsutvikling Norge

Jannicke Mansika-Aanstad rykker opp og er ansatt som ny leder for Peab Eiendomsutvikling.

Publisert Sist oppdatert

Jannicke Mansika-Aanstad har jobbet i Peab siden 2018 kommer nå fra stillingen som regionsjef. Ifølge en pressemelding fra PEAB har hun bidratt til å levere solide resultater. I juni overtok hun stillingen som leder for Peab Eiendomsutvikling etter Henning Hanevold som slutter i selskapet.

– Vi ser på Jannicke som den ideelle kandidaten til å lede Peab Eiendomsutvikling videre, og er imponert over hennes sterke engasjement og forretningssans. Det er særlig gledelig å kunne løfte et av våre unge ledertalenter internt. Jannicke har gjennom sin tid i Peab vist en imponerende evne til å motivere sine medarbeidere. Hennes dedikasjon og forståelse for forretningsområdet gjør oss overbevist om at hun vil lede oss gjennom spennende nye prosjekter og muligheter, sier Göran Linder - sjef Peab Prosjektutvikling, Norden.

Jannicke Mansika-Aanstad er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har tidligere vært ansatt som rådgiver i Ernst & Young og CBRE. Hun har erfaring fra ulike stillinger i Peab og har tidligere jobbet med blant annet investeringer og utvikling.

– Dette er en stor tillitserklæring og jeg er ydmyk overfor det ansvaret jeg har fått. I min tid i Peab har jeg fått dyp innsikt i hvordan vi jobber gjennom hele verdikjeden av våre utviklingsprosjekter, og hvor de kritiske suksess-faktorene er. Denne erfaringen ser jeg som en stor fordel inn i rollen som leder for Peab Eiendomsutvikling, sier Mansika-Aanstad.

Jannicke Mansika-Aanstad mener Peab er et solid konsern som er godt rustet for å takle disse utfordringene, selv om det er krevende tider for eiendomsbransjen.

– I tiden fremover skal vi, blant annet, fokusere på å optimalisere prosesser internt og videreutvikle samarbeidet på tvers av forretningsområdene. Når vi kommer ut av nedgangstidene vil vi stå sterkere rustet for å fortsette det gode arbeidet innenfor eiendomsutvikling, sier hun.

Hun er særlig opptatt av menneskene som jobber i selskapet og trekker frem viktigheten av å tilrettelegge for medarbeideres utviklingsmuligheter og at folk skal trives på jobb.

– Det bidrar til å opprettholde motivasjonen, også gjennom vanskelige tider. Peab er et konsern hvor man merker at verdiene våre etterleves i det daglige. Vi er en jordnær og hardtarbeidende gjeng, og det er givende å få jobbe i et slik miljø, avslutter Mansika-Aanstad.

Rollen som regionsjef for Øst-Norge overtas av Jarle Gehrken som kommer fra forretningsområdet bygg.

Powered by Labrador CMS