BEST: - Siden 2009 har vi vært rådgiver for nesten 600 transaksjoner med en verdi på mer enn 37 milliarder euro, sier Bård Bjølgerud.
BEST: - Siden 2009 har vi vært rådgiver for nesten 600 transaksjoner med en verdi på mer enn 37 milliarder euro, sier Bård Bjølgerud.

Kåret til beste nordiske eiendomsrådgiver

Pangea Property Partners har blitt kåret til beste eiendomsrådgiver i Norden av Euromoney Real Estate Survey for andre gang på tre år.

Publisert Sist oppdatert

- Vi er veldig stolte over å bli anerkjent av våre kunder og jevnaldrende som eiendomsrådgiver nummer én i Norden. Konkurransen er hard hvert år og vi er takknemlige for å bli rangert på toppen. En spesiell takk til våre ansatte for all innsats, og til alle som har stemt oss, sier administrerende direktør og partner Bård Bjølgerud i Pangea Property Partners i en pressemelding.

Beste forskning i klassen

Pangea vant også analysekategorien i Norden, Sverige og Norge, i tillegg til kategoriene Byrå/utleie/salg og eiendomsvurdering i Norge.

- Analysen vår har vært ryggraden i kjernevirksomheten vår siden Pangea ble startet i 2009. Siden da har vi vært rådgiver for nesten 600 transaksjoner med en verdi på mer enn 37 milliarder euro, påpeker Bjølgerud.

Euromoney Real Estate Survey 2021 er utført av magasinet Euromoney og basert på svar fra nærmere 3.500 eiendomsselskaper, rådgivere, finansinstitusjoner, investorer, PE-selskaper, utviklere og bedrifts sluttbrukere i flere enn 70 land over hele verden.

Powered by Labrador CMS