OPPTUR: Estate kunnskaps Antonella Anselmo Stokstad og Stein Ove Ødegård fikk en opptur med oppheving av enmetersregelen rett før Eiendomsdagene 2021 skal avholdes.
OPPTUR: Estate kunnskaps Antonella Anselmo Stokstad og Stein Ove Ødegård fikk en opptur med oppheving av enmetersregelen rett før Eiendomsdagene 2021 skal avholdes.

Kan åpne opp for flere på Eiendomsdagene

Lørdag forsvinner enmetersregelen. Dermed kan Estate kunnskap åpne opp for flere bestillinger til Eiendomsdagene som avholdes neste torsdag og fredag.

Publisert Sist oppdatert

Konferansene til Estate Media har fått merke pandemien det seneste halvannet året, med stadige utsettelser, ombookinger og sterke begrensninger i antall deltakere. Både Eiendomsutviklingsdagene og Citykonferansen var «utsolgt» på grunn av begrensningene. Men lørdag 25. september er enmetersregelen historie, og det betyr muligheter for at flere kan ta turen til høstens konferanser.

Eiendomsdagene er vanligvis i slutten av januar, men årets konferanse på Norefjell er blitt utsatt flere ganger og skal nå avholdes torsdag og fredag den 30. september og 1. oktober. Stein Ove Ødegård i Estate kunnskap mener endringen i enmetersregelen er viktig for konferansen.

– Denne dagen har vi ventet lenge på! Endelig kan vi møtes igjen, og mingle som aldri før. Vi opplever at det er et stort behov for møteplasser om dagen og at bransjen har vært sulteforet på dette gjennom pandemien. Vi har allerede fått avholdt tre konferanser etter ferien men alle disse med begrenset antall deltakere på grunn av enmetersregelen. Nå kan vi åpne opp og ønske velkommen til konferanse til alle som ønsker det. Først ut for vår del er Eiendomsdagene på Norefjell, konferansen er allerede torsdag til uken, sier Ødegård.

Han ser også frem til neste store konferanse etter Eiendomsdagene, som er Boligdagene.

– Den skal avholdes på nyåpnede Lily Country Club, 27. oktober. Her ser vi frem til å kunne ønske mange gjester velkommen, uten å måtte ta hensyn til inngripende koronarestriksjoner.

Powered by Labrador CMS