FORTSETTER: Thorbjørn Brevik i Skanska og Simen Jacobsen i K Jacobsen har signert en ny JV-avtale.

Skanska og K Jacobsen fortsetter samarbeidet i Ski

Dette er deres tredje joint venture, og sammen planlegger de enda et nytt boligprosjekt.

Publisert Sist oppdatert

– K Jacobsen AS er en partner med høye ambisjoner og spennende tanker rundt det å skape boliger og bomiljøer. Vi har de samme verdiene i bunn, og har gjennom de to tidligere JV-prosjektene våre fått et tillitsfullt forhold til hverandre. Det føles derfor både flott og naturlig å gå videre med nok et samarbeid, sier regiondirektør Salman Saeed i Skanska Eiendomsomsutvikling.

F.v.: Salman Saeed regiondirektør i Skanska, Thorbjørn Brevik konserndirektør i Skanska, Simen og Hanne Jacobsen som eier K Jacobsen.

Han påpeker også at investeringen som er på lik linje med de to foregående investeringene i Ski, er i tråd med strategien om å utvikle flere prosjekter utenfor Oslo, samt om å gå i partnerskap med andre aktører.

Sentral adresse

Tomta på ca. 15,5 mål ligger i Ski sentrum, rundt 500 meter fra jernbanestasjonen. Nå starter partene selve utviklingsarbeidet.

– K Jacobsen er godt kjent i området. Vi skal utvikle et boligprosjekt i tråd med våre felles ambisjoner for både klima og bokvalitet, sier Thorbjørn Brevik som er Skanskas konserndirektør for eiendomsutvikling.

– Vi en langsiktig ambisjon for tomtene våre om å sørge for at det vi skaper passer godt inn i omgivelsene. Da vi inngikk første partnerskap med Skanska hadde vi brukt lang tid på å finne den riktige partneren. Det er derfor vi inngår et tredje samarbeid, sier Simen Jakobsen som eier tomta.

Deres to pågående prosjekter i Ski utgjør ca. 550 boenheter som går under navnet Villenga.

Powered by Labrador CMS