Karriere:

TIL SKANSKA EIENDOMSUTVIKLING: Elise Folkvord går fra Bate til Skanska Eiendomsutvikling.
TIL SKANSKA EIENDOMSUTVIKLING: Elise Folkvord går fra Bate til Skanska Eiendomsutvikling.

Hun skal lede Skanska Eiendomsutvikling i Stavanger

Skanska Eiendomsutvikling har ansatt Elise Folkvord som leder i Stavanger.

Publisert

Elise Folkvord kommer fra stillingen som direktør for eiendomsutvikling i Bate og daglig leder i Real Prosjektutvikling AS, som er et heleid datterselskap i Bate. Hun er utdannet jurist, og har en spesialisering i Bygg og entrepriserett, fast eiendom og petroleumsrett, og har tidligere jobbet som teknisk sjef og konsernjurist.

– Elise har over 10 års relevant erfaring fra eiendomsbransjen, og tar med seg viktig kompetanse og erfaring inn i Skanska. Skanska Eiendomsutvikling vokser for tiden stort, og vår strategiske satsning innebærer at vi skal øke aktiviteten og tomteporteføljen. Skanska skal være ledende på klima og miljø, og en av de første oppgavene blir å utvide tomteporteføljen med nye og ambisiøse prosjekter. Jeg er svært fornøyd med å få henne på laget, og gleder meg til hun er på plass hos oss, sier regiondirektør i Skanska Eiendomsutvikling, Magnus Ervik Fossheim.

Folkvord skal ha ansvar for å lede og utvikle virksomheten for Skanska Eiendomsutvikling i Stavanger og omegn.

– Jeg gleder meg veldig til å begynne i stillingen, og ser frem til å være en del av et så faglig sterkt miljø som Skanska har på tvers av sine forretningsområder. For meg betyr det mye å få jobbe for et selskap som har et så uttalt kundefokus som det Skanska har, og som samtidig er en frontrunner på bærekraft. Her skal jeg både lære mye og bidra med mye i årene som kommer, sier Elise Folkvord.

Powered by Labrador CMS