Thon Flex-leietaker går på børs

For tre år siden ble kryptoselskapet Arcane Crypto etablert. Nå går det på børs. Med kontorlokaler hos Thon Flex i Vika Atrium, har selskapet hatt mulighet til å vokse raskt.

I 2018 begynte Arcane Crypto å samle en portefølje av aktører som dekker de ulike delene av verdikjeden knyttet til bruk av kryptovaluta. Lenge hadde bransjen vært fragmentert. Derfor så selskapet en unik mulighet til å samle og konsolidere sektoren. Nå har de blitt størst i Norden. Neste mål er å bli ledende i Europa.

Med rollen som nordisk «powerhouse» for krypto og en børsnotering som gir selskapet en markedsverdi på over 1,8 milliarder kroner bare tre år etter etableringen, kan man trygt si at selskapet har hatt en enorm vekst.

Fleksibilitet er avgjørende

Da Arcane Crypto for et drøyt år siden hadde vokst ut av lokalene de satt i, flyttet de inn hos Thon Flex i Vika Atrium. En avgjørende faktor til at de endte opp her, var fleksibiliteten.

– Vi har vokst veldig fort og er i en bransje som er i rask endring. Derfor var vi ute etter et kontorlokale uten lang bindingstid og gitte arealer. Vi måtte vite at vi kunne skalere opp eller ned eller flytte, dersom vi trengte det. Det har Thon Flex vært veldig behjelpelige med, forteller daglig leder Torbjørn Bull Jenssen i Arcane Crypto.

Perfekt beliggenhet

Vika Atrium ligger rett ved Oslos mest pulserende område; Aker Brygge. Beliggenheten var også en viktig faktor da Jenssen og resten av selskapet bestemte seg for kontorlokale.

– For oss som jobber med tjenester i skjæringspunktet mellom kryptovaluta og finans, er beliggenheten helt perfekt. Her sitter vi tett på finansmiljøene, sier Jenssen.

Han trekker også fram de moderne lokalene som et pluss.

– Når vi har møter med potensielle investorer, kunder og partnere, er det viktig å ha freshe lokaler, som oser av seriøsitet. I tillegg har det betydning for de ansatte. Under korona er vi jo ikke like mye på kontoret, men til vanlig er det viktig at kontorlokalet skaper en god atmosfære.

Les mer om og se alle lokasjonene til Thon Flex her.

Alt inkludert

Med kontorlokaler hos Thon Flex i Vika Atrium, er alle fasiliteter inkludert i leien.

– Fordelen med et konsept som Thon Flex er at man spleiser på fellesgodene og dermed får en prisgunstig leie. Vi har egne kontorlokaler, men får samtidig tilgang til møterom, telefonrom, kjøkken og kaffemaskin, sier Jenssen og legger til:

– Aldri undervurder tilgangen på møte- og telefonrom. Det er ikke så kult å ha fem forskjellige Zoom-intervjuer samtidig på kontoret.

Topp 3 fordeler ved å ha kontorlokaler i Vika Atrium, ifølge Jenssen

  1. Den sentrale beliggenheten sørger for kort reisetid til og fra møter.
  2. Vika Atrium har umiddelbar nærhet til finansmiljøene.
  3. Det er mange spennende leietakere her, som bidrar til gode samtaler og kunnskapsutveksling.
Powered by Labrador CMS