NY: Halldor Skard jr og Magnus Babsvik i Solibo.
NY: Halldor Skard jr og Magnus Babsvik i Solibo.

Halldor Skard jr har begynt i Solibo

Etter sju år i Google begynner han i eiendoms- og teknologibransjen for å få Solibo til topps.

Publisert

Solibo har som mål å bli den største boligforvalteren i Norge ifølge en pressemelding,

– Med stadig økende aktivitet av kunder og brukere på våre digitale løsninger, var det på tide å få på plass en ressurs til å ivareta kundene på en god måte, og som samtidig kan bidra til at løsningene utvikles i tråd med kundenes og markedets ønsker og behov. Da var det god timing at noen av Halldors kaliber banket på døren, melder daglig leder og majoritetseier Magnus Babsvik.

Skard tiltrådte 1. juni stillingen som såkalt senior customer success manager.

- Jeg har i lengre tid hatt lyst til å jobbe i eiendomsbransjen, og samtidig savnet tilbake til en mer teknologiorientert kultur som jeg har lang fartstid fra i Google, sier han.

Han har jobbet i Google med B2B-salg av digitale verktøy og tjenester til store norske selskaper. Med denne erfaringen skal han nå bidra til å sette Solibo på det norske proptech-kartet.

Vil bli ledende teknologileverandør

Oslo-baserte Solibo har i halvannet år hatt SaaS-plattformen Solibo Home på markedet, et verktøy som forenkler hverdagen for styrer i sameier og borettslag. I senere tid har selskapet også begynt å utvikle eget bransjesystem for forvaltning av borettslag.

– På leting etter software for å forvalte våre borettslag og sameier fant vi ikke en løsning vi syntes var god nok. Vi begynte derfor i 2021 å utvikle vårt eget forvaltningssystem, forteller Babsvik.

Selskapet ble stiftet i 2018 og har i dag 40 ansatte innen områdene eiendom, it-utvikling, regnskap, juss og bygg.

Powered by Labrador CMS