Aktuelt:

SLUKT: Den lille aktøren blir nå tatt over av sin store nabo.

Giganten sluker det lille byhotellet

Alt de trenger å gjøre er å slå ut et digert hull i veggen.

Publisert

Ti år etter at Nordic Choices PS:Hotel åpnet på Vulkan i Oslo, legger de ned driften og blir slukt av Nordens største hotellkjede. Vegg-i-vegg med det lille hotellet som har 31 rom fordelt på åtte etasjer ligger nemlig Scandic Vulkan, og de har inngått en avtale med gårdeier Aspelin Ramm om å utvide sitt hotell.

De tar dermed over nabolokalene fra 1. februar 2022 og når utvidelsen er ferdig får hotellet 180 rom. Da har hotellet gjennomgått en lett renovering.

- Vi kommer til å bruke noen uker på å klargjøre rommene, og vil blant annet male og tilpasse rommene i tråd med resten av hotellet. Det skal også etableres en ny adkomst til hotellet fra bakgården. Vi gleder oss stort til å komme i gang, sier hotelldirektør Monica Egeberg i en pressemelding.

Hun forteller at de lenge har ønsket å utvide.

- Beliggenheten er helt strålende. Dette var en mulighet vi måtte gripe når den dukket opp. Nå får vi muligheter til å ta imot større grupper, sier distriktsdirektør Morten Malting.

PS:Hotel har vært kjent for å ta inn folk som har falt utenfor arbeidslivet en mulighet til å komme tilbake i jobb. Ifølge Scandic vil Choice som har driftet hotellet ta med seg prosjektet videre og innlemme det på noen av sine hoteller.

Powered by Labrador CMS