FÅR MUSKLER: Adm. direktør Jarl J. Fronth får tilgang på en enorm pengesekk når Oslo House inngår samarbeid med NREP.
FÅR MUSKLER: Adm. direktør Jarl J. Fronth får tilgang på en enorm pengesekk når Oslo House inngår samarbeid med NREP.

Går sammen med Private Equity-gigant

Oslo House har inngått partnerskap med den nordiske Private Equity-giganten innenfor eiendom NREP.

Publisert

NREP har jobbet lenge for å få en posisjon i det norske nyboligmarkedet. PE-selskapet, som forvalter 50 milliarder kroner, var blant annet interessert i NRK-tomten på Marienlyst og Myntgata-eiendommen som Oslo kommune kjøpte. Nå går NREP sammen med boligutvikleren Oslo House. Det nye partnerskapet skal fokusere på urban boligutvikling. Sammen vil de kartlegge, kjøpe og utvikle eiendommer. Hvert prosjekt blir organisert som et eget selskap med delt eierskap mellom partene. Oslo House vil ha prosjektlederrollen.

– Gjennom samarbeidet med Oslo House ønsker vi å styrke vår posisjon som boligutvikler også i Norge. Vi anser Oslo House, med deres fokus på byutvikling og bakgrunn fra svært spennende utviklingsprosjekter i Oslo-området, som en god partner på veien til å nå dette målet, sier Jens Petter Hagen, partner og leder av NREP Norge.

Oslo House ble etablert i 2016 av Jarl J. Fronth og Bjørnar Johnsen, som begge kom fra Aspelin Ramm-eide Infill. Selskapet utvikler nå by- og boligutviklingsprosjekter i Thereses gate på Bislett og på Skøyen i Oslo, samt på Jessheim og i Moss. Totalt omfatter prosjektene mer enn 700 leiligheter, i tillegg til næringslokaler.

– Oslo House er faglig godt rustet og har klare ambisjoner om å være en sentral aktør i den urbane boligutviklingen i Osloregionen. Sammen med finansielt sterke NREP skal vi være en viktig utvikler og leverandør av sentralt beliggende boliger i hovedstadsregionen. Prosjektene vi samarbeider om skal være tydelig preget av god boligkvalitet og boopplevelse, bærekraft og positive bidrag til byutvikling, sier Jarl J. Fronth, adm. dir. i Oslo House.

Powered by Labrador CMS