25 ÅR: Tor Svein Brattvåg har vært i Cushman & Wakefield siden 1998, men går nå nye veier.
25 ÅR: Tor Svein Brattvåg har vært i Cushman & Wakefield siden 1998, men går nå nye veier.

Går fra toppjobb i Cushman til Kirkens Bymisjon

Tor Svein Brattvåg forlater Cushman & Wakefield Realkapital for å bli eiendomssjef for innleie i Kirkens Bymisjon.

Publisert

Brattvåg har vært i Cushman & Wakefield Realkapital siden 1998 og gar blant annet ledet avdeling for leietakerrådgivning og ble leder for utleie høsten 2020. Nå vil han bruke resten av sin yrkeskarriere hos Kirkens Bymisjon som eiendomssjef for innleie.

– Tor Svein har vært en bærebjelke i Cushman & Wakefield gjennom mer enn 25 år. Hans raushet, engasjement og lojalitet har satt dype spor hos alle oss som har fått lov til å jobbe med ham. Det blir trist å ta farvel, men samtidig ønsker vi ham alt godt i den viktige jobben hos Kirkens Bymisjon, sier styreleder i Cushman & Wakefield Realkapital Peer Christensen.

– Jeg er svært takknemlig for alt jeg har lært og opplevd gjennom å være en del av Cushman & Wakefields Realkapital formidable utvikling i Norge. Samtidig har jeg lenge hatt et ønske om å engasjere meg direkte i samfunnsnyttig arbeid. Det blir vemodig å ta farvel med fantastiske kollegaer i Cushman, men jeg ser nå virkelig frem til å bli bidra i Kirkens Bymisjons viktige arbeid, sier Tor Svein Brattvåg.

Kirkens Bymisjon ble etablert i 1855 og arbeider i byer over hele Norge, blant mennesker som strever med hverdagen på ulike måter. Visjonen er at alle mennesker erfarer respekt, rettferdighet og omsorg.

Tor Svein Brattvåg slutter i Cushman & Wakefield Realkapital den 31.mai.

– Utleie er et sentralt forretningsområde i selskapet og vi vil nå bruke tid på å finne riktig etterfølger som ny leder av utleieavdelingen, sier Managing Partner Petter Wøien-Christensen.

Powered by Labrador CMS