TIL ENTRA: Emelie Tornberg blir strategisk rådgiver innen byutvikling og arkitektur i Entra og skal jobbe med flere av Entras nye byutviklingsprosjekter.
TIL ENTRA: Emelie Tornberg blir strategisk rådgiver innen byutvikling og arkitektur i Entra og skal jobbe med flere av Entras nye byutviklingsprosjekter.

Går fra Selvaag til Entra

Entra har ansatt Emelie Tornberg som strategisk rådgiver innen byutvikling og arkitektur.

Publisert Sist oppdatert

Emelie Tornberg kommer fra Selvaag Eiendom, hvor hun jobbet med strategi knyttet til plan og arkitektur. Hun har også vært faglig leder og partner i NSW Arkitektur og Associate Director i Haptic Architects i London. Tornberg er utdannet ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo hvor hun har en har en mastergrad i arkitektur. Tornberg har også studert ved The Royal Academy of Fine Arts i København og LTH-fakultet for ingeniørkunst i Sverige.

– Vi er svært fornøyde med å styrke teamet ytterligere med Emelie og hennes solide kompetanse innen byutvikling, arkitektur og urban design. I Entra legger vi stor vekt på byutviklingsperspektivet og arbeidet med tidlig konseptutvikling, noe utviklingen av Tullin er et godt eksempel på. Vi erfarer blant annet at bygulvet betyr mye for utviklingen av klynger. Emelie vil med sin solide erfaring, og ikke minst bakgrunn som arkitekt, komplimentere et sterkt team som jobber med våre utviklingsprosjekter og klynger i en tidlig fase, sier Tore Bakken, direktør for marked og eiendomsutvikling i Entra.

– Jeg har over tid fulgt Entra med stor interesse. Det er inspirerende å bli bedre kjent med selskapet og få muligheten til å jobbe med de store linjene og helhetlig utvikling av gode, inkluderende møteplasser og byområder som inspirerer til mangfold, sier Tornberg.

Powered by Labrador CMS