BYTTER BRANSJEFORENING: Ida Hjeltnes blir utviklingsdirektør i OMA.
BYTTER BRANSJEFORENING: Ida Hjeltnes blir utviklingsdirektør i OMA.

Går fra Norsk Eiendom til OMA

Ida Hjeltnes går fra Norsk Eiendom til en nyopprettet stilling som utviklingsdirektør i OMA.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er veldig fornøyd med å få Ida Hjeltnes på plass som ny utviklingsdirektør i OMA. OMA har de siste årene økt sitt fokus på å være en viktig lokal aktør for byutviklingen i Osloregionen. Fremover ønsker vi å jobbe mer strategisk med dette, og bli den viktigste samarbeidspartneren til kommunene i vår region. Sammen med daglig leder Erling Fossen vil de jobbe i et sterkt to-spann som vil sikre at vi når vår visjon om å gjøre Oslo til et forbilde for byutvikling, sier styreleder Mathis Grimstad i OMA.

I Norsk Eiendom har Ida Hjeltnes jobbet som prosjektleder for boligutleie. Nå gleder hun seg til å være med på videreutviklingen av OMA.

– Sammen med Erling, styret og en stor gjeng av høykompetente ressurser i områdeforumene og ressursgrupper skal nye høyder nås gjennom videreutvikling og profesjonalisering av OMA. Etter mange års erfaring på byutviklingsfeltet i Oslo vet jeg hvor uhyre viktig tillit og anerkjennende dialog er for gode byutviklingsprosesser. Jeg er overbevist om at OMA er riktig arena for å bidra til å fasilitere og stimulere til nettopp dette gjennom en kunnskapsbasert tilnærming til byutvikling, sier Hjeltnes.

– Ida vil få frie tøyler til å videreutvikle OMA, men det er særlig to områder som skriker etter hennes kompetanse. OMA har nå allerede 11 områdeforum med ytterligere 4 i prosess. Disse har en unik posisjon for å få til en helhetlig områdeutvikling i hele Osloregionen. Mange glemmer også at byutvikling er et fag, som ofte blir oversett når knappe forskningspenger skal prioriteres. Å skape et eget byforskningprogram i tett samarbeid med Oslo Met, AHO og NMBU står høyt på agendaen, sier daglig leder Erling Fossen i OMA.

Powered by Labrador CMS