NY I CONCEPTOR: Sverre Hov Skjelle.
NY I CONCEPTOR: Sverre Hov Skjelle.

Går fra Citycon til Conceptor

Sverre Hov Skjelle blir ny senior controller i Conceptor Bolig AS.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet har ca. 2.200 leiligheter under utvikling i det sentrale østlandsområdet.

– Vi lyste ut stillingen rett over nyttår og fikk hele 37 søkere. Vi er utrolig glad over at Sverre, som er statsautorisert revisor, har takket ja til tilbudet om å bli en del av Conceptor Bolig-teamet, sier Sigvart T. Rasmussen, CFO i Conceptor Bolig AS.

– Med solid erfaring fra håndball på høyt nivå er han også en solid lagspiller, som er viktig for oss i Conceptor Bolig AS.

Hov Skjelle starter i Conceptor Bolig 1. april.

LES OGSÅ: Ny konserndirektør i OBOS

Sverre Hov Skjelle har bakgrunn som senior controller i Citycon Norge, som utvikler og forvalter multifunksjonelle sentre der mennesker bor og arbeider. Foruten virksomheten i Norge driver selskapet virksomhet i Sverige, Finland, Estland og Danmark. Selskapet er notert på Nasdaq Helsinki.

Han har 10 års erfaring fra PwC, hvor han primært jobbet som finansiell revisor for selskaper på og utenfor børs, med hovedfokus på bank- og forsikringsselskaper. Han har også erfaring som internrevisor i finansbransjen og utleid controller og konsulent på lengre oppdrag.

Hov Skjelle er utdannet ved Handelshøyskolen BI og Newcastle University i England.

– Vi styrker med dette vårt fokus på finans- og økonomistyring som er helt sentralt i vår satsning, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør i Conceptor Bolig.

Conceptor Bolig solgte 166 boliger til en verdi på 667 millioner kroner i 2019. Selskapet har hovedkontor på Billingstadsletta i Asker.

LES OGSÅ: Pangea henter fra Oljefondet