FORNØYD: Adm. direktør i Fritzøe Eiendom, Petter Falkgård Andersen, er fornøyd med kjøpet av eiendom i Danmark.

Fritzøe Eiendom kjøper logistikkbygg i Danmark

Eiendomsselskapet styrker den nordiske satsingen med kjøpet av et 8.000 kvadratmeter næringsbygg i Købenavn.

Publisert

Kjøpet er et ledd i den nordiske satsingen til Fritzøe Eiendom.

– Det er en meget strategisk eiendom. Beliggenheten er svært sentral, med eksponering mot hovedinnfartsåren til København. Eiendommen har også et spennende utviklingspotensial i et område hvor både utvidelse av kapitalvarehandel og last mile logistikk er aktuelt, sier adm. direktør i Fritzøe Eiendom, Petter Falkgård Andersen.

Transaksjonen av Hvidsværmervej 155 ble sluttført 1. november. Totalt er eiendommen på 19,4 mål. Leietaker er Krydsfinér-Handelen A/S, et selskapet som har over 100 års historie og driver med engrosvirksomhet av trebaserte platematerialer i Danmark. Krydsfinér-Handelen ble tidligere i år kjøpt av Fritzøe Nordic Holding – Byggevaregrosist med selskaper i Norge, Sverige og Danmark, Fritzøe Eiendom sitt søsterselskap. Parallelt har Fritzøe Eiendom arbeidet med å kjøpe eiendommen.

– Dette ble en god løsning for både selger og kjøper. Selger ønsket ikke sitte langsiktig med eiendommen og kjøper mente dette var en løsning som gir stor fleksibilitet og ekspansjonsmuligheter for leietaker i et svært spennende område av København», sier Andersen.

Han takker selger Carsten Ritter og rådgiverne Adv. firma Moalem Weitemeyer, Niras, EY, AGP Advokater, Stensbjerg Consulting, Adv. firma Advodan, EDC Poul Erik Bech og egne ressurser i transaksjonen.

Oppkjøpet i Damnark er et ledd i Fritzøe Eiendoms nordiske satsning. Selskapet har også under bygging nytt Breeam excellent hovedkontor for CEOS Fritzoe AB i Sverige. I april 2024 skal 25.000 kvadratmeter lager-, produksjon- og kontorbygg for byggvaregrossisten stå innflyttingsklart i Nässjo, i Sverige.

– Vi ser frem til å utvide vår virksomhet også utover Norges grenser. Eiendommer i sentrale logistikknutepunkter i både Danmark og Sverige gir rom for utvikling av både egen organisasjon og for våre søsterselskap i Treschow-Fritzøe, avslutter Andersen.

Powered by Labrador CMS