Content

Henning Frettem, gründer Lipscore: 
Vi kunne flytte rett inn i møblert kontor.
Henning Frettem, gründer Lipscore: Vi kunne flytte rett inn i møblert kontor.

Flyttet inn i nytt Thon Flex-kontor 1 time etter at de signerte leiekontrakt

Lipscore er den første leietakeren i det splitter nye kontorfellesskapet i Karl Johans gate 5. Firmaet, som jobber med kundeomtaler på nett, gir selv toppscore til den nye lokasjonen til Thon Flex.

Publisert Sist oppdatert

– Her er det fresht og fint og vi har alle fasilitetene vi hadde behov for. Selve prosessen gikk utrolig raskt. Fra vi skrev under kontrakten med Thon Flex, og flyttet inn og var fullt operative tok det kun halvannen time. Vi tok bare med oss PC-ene og her sto alt klart for oss, sier gründer Henning Frettem.

Vokste ut av kontorlokalene

Lipscore jobber med kundeomtaler, reviews og ratings til nettbutikker. På kundelisten har de firmaer som Jernia, VITA, Kid Interiør og Telia. Deres programvare er en tjeneste som nettbutikkene abonnerer på, og firmaet har vokst på rekordtid.

Henning Frettem: 
Gode møteromsfasiliteter er superviktig for oss som har mange videomøter.
Henning Frettem: Gode møteromsfasiliteter er superviktig for oss som har mange videomøter.

– Det har skjedd mye det siste året og vi vokste rett og slett ut av kontorlokalet vi leide i Storgata 3. Vi hadde et akutt behov for noe større og for mer kapasitet. Frem til august 2019 var vi 4 ansatte, men nå er vi 12 fulltidsansatte. To utviklere sitter i utlandet, mens resten av oss jobber i Oslo, og de fleste av oss jobber med salg. Vi holder mange videomøter og har et stort behov for møterom, sier Frettem.

Praktisk og forutsigbare utgifter

I de nyoppussede lokalene er det møblerte kontorer, flere felles møterom, kjøkken, sosiale soner og en hyggelig møblert bakgård. Det er gratis wifi, kaffe og aviser.

– For meg og oss som skal organisere bedriften så er det veldig fint å slippe å tenke på ting som: «Har vi nok kontorstoler til alle?», «Må vi venter i 3 uker på internett før vi kan flytte inn?» og «Må jeg bruke 100.000 kroner på nye møbler?». Sånne ting slipper vi å tenke på her. Det er også stor fleksibilitet i forhold til oppsigelsestid og alt av infrastruktur var på plass, sier Frettem. Les mer om Thon Flex her.

Sentralt og moderne

Halvparten av de ansatte i Lipscore bor i sentrumsnære strøk i Oslo, mens resten bor lengre unna og tar kollektivtransport. Da er det fint at Thon Flex-lokalene ligger midt på Karl Johan og i kort avstand fra Oslo S. – Det er veldig sentralt her. Det er et mål at folk ikke skal bruke for lang tid til å komme seg på jobb, helst mindre enn en halvtime. Design er også viktig, og det handler om trivsel. Vi er i praksis en salgsbedrift og vi gjør mange tiltak for at de ansatte skal glede seg til å komme på jobb. Trivelige lokaler er en viktig brikke i det.

Felles fasiliteter og hyggelige omgivelser for alle leietakere.
Felles fasiliteter og hyggelige omgivelser for alle leietakere.

Muligheter til å vokse

Thon Eiendoms store eiendomsportefølje blir også trukket frem som noe positivt.

– Det finnes tilvarende coworking-løsninger, men fordi Thon Eiendom er så store på næringseiendom i hele byen, så er det lett å kunne flytte til andre lokaler når behovene våre endrer seg. Vi er faktisk allerede interessert i et nytt kontorlokale i Torggata, og leier her i Karl Johans gate 5 i påvente av det. Og før vi kom hit, så leide vi av Thon Eiendom i Storgata.

Powered by Labrador CMS