Karriere:

UNGE ANSETTELSER: Fredrick Maaseide, Kaviya Elaiyarajah Kristoffer Myrvold Fagerbakk og Sverre Albech har begynt i UNION.Click to add image caption
UNGE ANSETTELSER: Fredrick Maaseide, Kaviya Elaiyarajah Kristoffer Myrvold Fagerbakk og Sverre Albech har begynt i UNION.Click to add image caption

Fire nye på plass i UNION

UNION har ansatt to nye traineer og to nye til analyse- og transaksjonsteamet.

Publisert

Transaksjonsteamet i næringsmeglingen har stor oppdragsmengde og har ansatt Fredrick Maaseide som analytiker. Samtidig utvider analyseteamet med Kristoffer Myrvold Fagerbakk ansatt som analytiker.

Fredrick Maaseide har Master of Science i business med spesialisering i finans fra Handelshøyskolen BI og erfaring som summer intern i corporate finance avdelingen hos Kraft Finans.

– Fredrick er et viktig tilskudd til transaksjonsavdelingen, som nå teller syv personer. Vi har høyt aktivitetsnivå om dagen og han vil styrke vår kompetanse og kapasitet på analysesiden. Det er veldig hyggelig at vi tiltrekker oss unge, dyktige og entusiastiske talenter som Fredrick, sier Erlend Aagesen, managing director i næringsmeglingen.

Kristoffer Myrvold Fagerbakk er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med fordypning i finans. Kristoffer har tidligere blant annet vært på internship hos PwC. Fotball er Kristoffers store lidenskap, og når snøen faller er han i skiløypene.

– Vi er veldig glade for å få Kristoffer med på laget. Vi lever i spennende tider og opplever stor etterspørsel etter våre analysetjenester. Kristoffer har solide analytiske evner og stor interesse for eiendomsmarkedet. Han blir en viktig ressurs for oss, sier analysesjef Robert Nystad.

UNION har ansatt Sverre Albech og Kaviya Elaiyarajah som traineer i selskapet. Traineeprogrammet i UNION er et årlig utviklingsprogram rettet mot unge talenter. Traineene får inngående kjennskap til eiendom som investeringsklasse, og er sikret fast ansettelse etter endt program.

Kaviya Elaiyarajah er siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Hun har erfaring fra næringseiendomsbransjen, og har blant annet de siste seks årene jobbet i CBRE med forvaltning av eiendomsporteføljer.

Sverre Sverre Albech er siviløkonom fra Copenhagen Business School, med en fordypning i finans og strategi. Han har erfaring fra bank og forsikring, senest et sommer internship i finansavdelingen hos NorgesGruppen.

Traineene har begynt sitt opphold i analyseavdelingen hvor de får grunnleggende kunnskap om hvordan markedet for næringseiendom fungerer. Robert Nystad er mentor og Brage Boasson er fadder. De tilrettelegger for sosial integrering og personlig og faglig utvikling.

– Vi ønsker Sverre og Kaviya hjertelig velkommen til UNION. De skal hospitere på avdelingene for analyse, næringsmegling og kapitalforvaltning i løpet at det neste året. Vi gleder oss til å integrere de i organisasjonen, sier markedssjef Karin Hagen.

Powered by Labrador CMS