MILLIONER: Den svenske interiørleverandøren har fått avtale med Oslo. Foto: Input interior
MILLIONER: Den svenske interiørleverandøren har fått avtale med Oslo. Foto: Input interior

Fikk millionavtale med Oslo kommune

Verdien er estimert til 159 millioner kroner årlig.

Publisert Sist oppdatert
Input interior i Oslo er tildelt  en samkjøpsavtale med Oslo kommune som omfatter møbler og innredning til kontor, skole og institusjon og har en årlig stipulert kontraktsverdi på 159 millioner kroner, ifølge en pressemelding.
Samkjøpsavtalen som tidligere omfattet Oslo og Oppegård kommune og samarbeidspartnerne Sporveien, Kirkelig fellesråd og Ruter, gjelder også nå kommunene Follo, Vestby, Ski, Frogn og Nesodden. Lørenskog kommune er på opsjon. Avtalen har en varighet på to år med opsjon om forlengelse på to år.
– Det er med stor glede vi for tredje gangen får ny tillit og tildeles rammeavtalen. Sammen med øvrige offentlige rammeavtaler, som Stange-avtalen og Universitetet i Oslo, har de offentlige rammeavtalene høy prioritet hos oss.  Nå ser vi frem mot et fortsatt godt samarbeid og håper vi kan forbli en sterk leverandør, sier salgssjef Jan Sondre Arnestad hos Input interior Oslo.
Det svenske selskapet er Nordens ledende uavhengige innredningskonsern innen behovstilpassede løsninger for kontor og næringsliv, hotell og restaurant, skole og utdanning, samt helse og omsorg. Det omsetter for 2,8 milliarder kroner.