GÅR TIL FABRITIUS: Johan Coert og Tobias Voraa begynner i Fabritius.

Fabritius ansetter for vekst

Med flere store utviklingsprosjekter på gang, har Fabritius ansatt ny markedssjef for nybygg og en ny prosjektsjef.

Publisert Sist oppdatert

Med 480 mål regulert tomt og delvis klargjort for bygging i Drøbak og 1000 mål som snart er regulert og byggeklart på Gardermoen, ruster Fabritius nå opp organisasjonen for å håndtere veksten. Selskapet har ansatt Tobias Voraa som markedssjef for nybygg og Johan Coert som prosjektsjef.

Tobias Voraa skal jobbe med å hente leietakere til nybyggprosjektene, mens Johan Coert får ansvaret for ulike utbyggingsprosjekter i Fabritius. Selskapet sitter også på enkelttomter som skal utvikles, blant annet nabotomten til PonCat på Berger, hvor de er på jakt etter brukere som trenger rundt 30.000 kvadratmeter lager og logistikk.

Tobias Voraa er utdannet ved Handelshøyskolen BI og kommer fra en stilling som eiendomsrådgiver hos Colliers International. Han har de siste tre årene jobbet med flere store prosjekter og hatt hovedfokus på utleie av industri og logistikkeiendom, både på prosjektsiden, men også eksisterende bygg. I Fabritius skal han i hovedsak jobbe med utviklingsprosjekter, der han skal bistå med å finne gode nybyggløsninger for nye leietakere.

– I første omgang blir det fullt fokus på Oslo Logistikkpark Drøbak og Oslo Logistikkpark Gardermoen, som nå begynner å bli klare for utvikling, samt den attraktive tomten på Berger. Dette er utrolig spennende områder med et fantastisk utviklingspotensial. Jeg ser virkelig frem til å komme i gang med dette arbeidet, sier Voraa.

Han mener Fabritius’ spisskompetanse, kombinert med en spennende tomtebank, gjør selskapet til en attraktiv arbeidsplas med spennende oppgaver.

Johan Coert er utdannet sivilingeniør, fra bygg og miljøteknikk ved NTNU. Han har vært prosjektingeniør i Reinertsen i utbyggingen av to kvartaler i Kværnerbyen for OBOS. De siste 6 årene har han vært i HENT, som prosjektingeniør, anleggsleder og prosjektleder, med prosjekter som Vålerenga stadion, Bogerud Gård barnehage, Tåsenhjemmet og Dovrekvaretalet i Lillestrøm.

– Fabritius sitter på store utviklingstomter med et vanvittig potensial, og da spesielt i Oslo Logistikkpark Drøbak og Oslo Logistikkpark Gardermoen, hvor det skal utvikles og bygges mye i årene som kommer. Jeg vet hvor krevende det er å få til et vellykket byggeprosjekt og hvor avgjørende det er med tett samspill med sluttbruker, så jeg ser frem til å kunne jobbe tett med fremtidige leietakere for å levere optimale prosjekter, sier Coert.

Han mener lager- og logistikk-bransjen er i stor vekst og Covid-19 har endret folks vaner, spesielt med tanke på netthandel.

– Dette setter større krav til markedsaktørene og distribusjonsleddet, og her skal Fabritius med sin tomtebase, erfaring og kundefokus tilby løsninger som hjelper aktørene med dette. Dette samspillet er noe jeg ser veldig frem til å jobbe med, sier Coert.

Powered by Labrador CMS