Bolig:

FETE FASILITETER: Bygget har et rikt utvalg av fasiliteter som svømmebasseng, treningsfasiliteter, garasjeanlegg og vaskehall for bil i kjeller.
FETE FASILITETER: Bygget har et rikt utvalg av fasiliteter som svømmebasseng, treningsfasiliteter, garasjeanlegg og vaskehall for bil i kjeller.

Fabian Stang og Lars Staff blant selgerne – blir luksusleiligheter

Kontorlokalet på den eksklusive adressen har en prisantydning på 30 millioner kroner, og har rammetillatelse for bruksendring til 3 leiligheter.

Publisert Sist oppdatert

Kruses gate 11 på Frogner i Oslo vest har vært en mye omtalt adresse i mediene, ikke minst i forbindelse med at Oljefondets toppsjef, Nicolai Tangen, skulle bla opp 100 millioner kroner for toppleiligheten til Lars Staff. Så fikk sistnevnte krøll med tillatelsene hos Plan-og bygningsetaten, og kjøpet ble ikke gjennomført.

Nå er et kontorlokale på 523 kvadratmeter på bakkeplan i den samme blokken lagt ut for salg med en prisantydning på 30 millioner kroner. Dette lokalet har rammetillatelse for bruksendring for tre leiligheter. Med på kjøpet følger 5 parkeringsplasser i kjelleren, og bare i disse ligger det verdier på ca. 5 millioner kroner.

Selgerne av de tre næringsseksjonene består tidligere og eksisterende beboere, deriblant Lars Staff. På eiersiden finner vi også Fabian Stang-selskapet Gusten AS. Stang bodde tidligere i Kruses gate 11.

– Kruses gate 11 er en meget populær og ettertraktet adresse på beste Frogner. Bygget har et rikt utvalg av fasiliteter som svømmebasseng, treningsfasiliteter, garasjeanlegg og vaskehall for bil i kjeller, heter det i prospektet.

Eiendomsmegler MNEF / Partner Thomas Kiligitto i Nordvik sier at dette er en fin bygning med et flott inngangsparti og veldig behagelige fellesarealer.

– Det gjenstår å se om dette blir 3 leiligheter, eller om det blir én leilighet med 5 tilhørende parkeringsplasser i kjelleren. Det er opp til kjøper å vurdere hva de vil gjøre, og finne ut hva dette vil koste, sier Kiligitto.

– Fasaden er utformet med «hengende hager» – store uteplasser og idyllisk beliggenhet. Eiendommen ligger i et veletablert og sentralt boligområde på Frogner i enveiskjørt gate med lite gjennomgangstrafikk. Beliggenheten er skreddersydd for deg som har en travel hverdag, og som ønsker å bo på Frogner med nærhet til «alt», heter det i prospektet.

Powered by Labrador CMS