Aktuelt:

NYTT KONTOR: Neste år flytter Advokatfirmaet Wiersholm inn i Toldboden i Trondheim.

Advokatene valgte historiske Toldboden

Advokatfirmaet Wiersholm etablerer seg i Trondheim og valgte Toldboden som sin kontoradresse.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med at Advokatfirmaet Wiersholm etablerer seg i Trondheim, har de lett etter lokaler med sentral beliggenhet. Valget falt på historiske Toldboden på Brattørkaia, og det er forventet at selskapet er på plass innen 1. mars 2023.

– Vi tror vi har funnet de perfekte lokalene. Det er god plass til å vokse og ikke minst til å ha klienter og forretningsforbindelser på besøk. Vi etablerer oss i Trondheim allerede i september, i midlertidige lokaler i Powerhouse, sier partner Inge Ekker Bartnes i en pressemelding.

Toldboden ble bygget til Tolletaten for drøyt 100 år siden og består av en hovedbygning og et pakkhus. Tolletaten flyttet ut i 2018, og Entra gikk tidligere i år i gang med å oppgradere eiendommen i tett dialog med Byantikvaren. Bygget har høy arkitekturhistorisk verdi, og blir et godt eksempel på vern gjennom bruk.

Administrasjonsbygget som er den eldste delen består av fire fløyer rundt en lysgård. Både fasader og store deler av interiøret er fredet, og der blir det kun kontorer. Også i det gamle pakkhuset som er den største delen, skaper Entra kontorarealer.

Det er i andre etasje der advokatene får sitt kontor. Pakkhuset får i tillegg bakeri, restaurant og uteservering på bakkeplanet.

Flere leietakere

Også Telenor Software Lab og Sjømat Norge bli leietakere i kontordelen.

Eiendommen på cirka 6.100 kvadratmeter er det siste bygget som ferdigstilles av Entras omfattende utbygging av kaiområdet. Portefølje spenner vidt fra et av verdens mest energieffektive bygg i Powerhouse Brattørkaia til tradisjonelle kontorbygg, høyskole, Rockheim og altså Toldboden.

– Brattørkaia har blitt veldig attraktivt for arbeidstakere, studenter og byens øvrige befolkning. Utviklingen vi har gjennomført de seneste ti årene har endret Brattørkaia fra et lukket industriområde til en åpen og levende bydel, sier Stine Hostad som er leder for Entra i Trondheim.

Powered by Labrador CMS