TOMMEL OPP: Kommunestyret i Hamar vedtok 29. mai planen om utvikling av ca. 240 boliger, hotell og næringsareal i plan 1 på den gamle «Jernbanebrygga» i Hamar.

- En rask og forutsigbar reguleringsprosess

Siste brikke på plass av Mjøsfronten i Hamar.

Publisert Sist oppdatert

Scandinavian Property Group (SPG) inngikk sommeren 2022 samarbeid med Vold eiendommer AS om den uregulerte eiendommen rett ved Mjøsa og jernbanestasjonen. Dette er siste brikke for å få en helhetlig mjøsfront fra Domkirkeodden til Espern i Hamar.

Lund+Slaatto Arkitekter har bistått i utforming av en ny destinasjon med bolig, hotell og næringsareal på bakkeplan. Prosjektet vil binde sammen byen og den utviklingen av Espern som allerede er vedtatt tidligere. Med vedtatt nytt dobbeltspor og togstasjon til Hamar vil toget ta under en time til Oslo.

Kommunestyret i Hamar vedtok 29.mai planen om utvikling av ca. 240 boliger, hotell og næringsareal i plan 1.

– Det er veldig fint at politikerne synes dette er godt bidrag inn i byutviklingen på Hamar, sier Kim Alexander Larsen, partner i SPG.

Det planlegges nå for salgsstart i første halvår 2025, og det er allerede stor interesse rundt prosjektet som vil få en unik beliggenhet med kort avstand til sentrum.

- Godt samarbeid

- Vi har hatt et veldig godt samarbeid med Hamar Kommune, noe som har resultert i en meget rask og forutsigbar reguleringsprosess, sier Larsen.

På den gamle «Jernbanebrygga» vil det bli en god miks av leiligheter i alle størrelser, og vi ønsker et mangfoldig bomiljø. Det vil legges til rette for servicefunksjoner og gode uterom.

Powered by Labrador CMS