ANSETTER: Malene Tunold, daglig leder i Eiendomstalenter, har ansatt Emma Heiberg som markedskoordinator i Eiendomstalenter.
ANSETTER: Malene Tunold, daglig leder i Eiendomstalenter, har ansatt Emma Heiberg som markedskoordinator i Eiendomstalenter.

Eiendomsbransjen higer etter unge talenter

Eiendomstalenter har omsatt for 2 millioner kroner første driftsår. Nå har de ansatt Emma Heiberg, på grunn av økende oppdragsmengde.

Publisert Sist oppdatert

– Vi var klar over at idéen om Eiendomstalenter var god, men det har gått over all forventing. Bransjen har tatt godt imot oss, og vi har omsatt for 2 millioner kroner første år. Dette har vært utrolig lærerikt og morsomt, sier Malene Tunold, daglig leder i Eiendomstalenter.

Nå har de jobbet for 22 ulike kunder, og er allerede på sitt andre oppdrag for flere av dem.

– Med en såpass stor oppdragsmengde, var det helt naturlig for oss å ansette en til, påpeker Tunold, som ikke er fremmed for at det kan bli en ansettelse til i løpet av året.

Ønsker nyutdannede

For Eiendomstalenter var det avgjørende med en som passet profilen. De ønsket en kandidat som blant annet kunne jobbe direkte mot studenter og nyutdannede, men samtidig kjente bransjen godt. Derfor har de ansatt Emma Heiberg, som har en bachelor fra BI. Heiberg har sittet i Eiendomsutvalget på BI, samt jobbet i Estate Kunnskap med konferanser, der hun har opparbeidet seg et bredt nettverk i bransjen.

– Emma har allerede overgått forventningene våre før hun startet. Hun har tatt initiativ og spilt inn flere gode kandidater til pågående prosesser. Hun er motivert, har et utrolig driv, er lærevillig og jobber strukturert. Vi er godt i gang med opplæringen, og det er ikke lenge til hun er selvgående, sier Tunold.

Hun fremhever at Heibergs nettverk er viktig for Eiendomstalenter, da flere selskaper etterspør nyutdannede eller kandidater som er i starten av sin karriere.

– Jeg har fulgt med på Eiendomstalenter siden oppstart i fjor, og er veldig glad for at jeg nå er en del av teamet. I Eiendomstalenter skal jeg få gjøre det jeg liker best – å bygge sterke relasjoner i en bransje jeg synes er utrolig spennende, sier Heiberg.

Kundene kommer til oss

– Vi har foreløpig ikke gjort noe markedsføring, men det er tydelig at jungeltelegrafen går. Nå kommer oppdragsgiverne til oss, og det er utrolig gøy. Med en til i staben rigger vi oss for å møte en stadig økende oppdragsmengde og vi vil ha fokus på å bygge databasen, slik at vi alltid kan levere de beste og mest motiverte talentene til våre kunder, avslutter Tunold.

Powered by Labrador CMS