GÅR BAK FASADEN: Dag-Jørgen Saltnes og Silje Rønne skal sammen med lytterne til Estates nye podcast bli bedre kjent med menneskene i eiendomsbransjen.
GÅR BAK FASADEN: Dag-Jørgen Saltnes og Silje Rønne skal sammen med lytterne til Estates nye podcast bli bedre kjent med menneskene i eiendomsbransjen.

DJ & Rønne møter Christian Ringnes

I dag lanseres Estate Medias nye podcast «Bak fasaden med DJ & Rønne». I den første episoden forteller Christian Ringnes om hvordan han som ung var ekstremt sjenert.

Publisert Sist oppdatert

– Alle sier jo at du kan ikke være sjenert, du er jo så uredd og går på en scene og snakker med folk. Men det er ikke sant. Jeg er fremdeles sjenert.

Dette sier Christian Ringnes i første episode av Estate Medias nye podcast «Bak fasaden med DJ & Rønne». I podcasten, som kommer annenhver fredag, treffer Estates redaktører Dag-Jørgen Saltnes og Silje Rønne kjente og ukjente mennesker fra eiendomsbransjen.

– Både Silje og jeg har intervjuet bransjekollegaer over flere år, men da har det hovedsakelig dreid seg om fag. Nå skal vi gå dypere og være enda mer personlige. Vi skal bli bedre kjent med mennesket bak. Vi skal tørre å stille de spørsmålene alle lurer på, men ikke snakker om. Vi skal lære, bli inspirert og helst få en god latter, sier Saltnes.

Målet er at også de som ikke driver med eiendom skal synes podcasten er interessant.

– De vi skal snakke med er tilsynelatende «vellykkede» mennesker som har fått det til (i den grad det å lykkes defineres gjennom penger), det interessante her blir å forstå hvordan de tenker, hva de har gjort for å nå målene sine og hva som gjør de lykkelige. Det tror jeg alle kan lære av, uansett bransje. Jeg håper også på noen overraskelser, og at folk byr på seg selv, det er alltid gøy, særlig med de som fremstår litt grå og kjedelige, sier Rønne.

Løs kanon

Både Saltnes og Rønne innrømmer at det ikke bare har vært lett å starte en podcast.

– Dette er et nytt format for oss, ikke minst bransjen, der det å være personlig absolutt ikke er hverdagskost, så la oss bli varme i trøya først. Vi må finne flyten, og temperaturen skal opp, sier hun.

Gjennom podcasten skal Estates lesere (lyttere) møte kjente mennesker, og helst på en måte dere ikke har sett dem før.

– Vi ønsker å ha en litt nedpå tone, og at alt ikke trenger å være faglig hele tiden. Derav navnet DJ & Rønne. Dette blir en pod du typisk vil høre på når du er på vei til jobb eller hytta. Innfallsvinkelen er eiendom, men jeg har lovet å begrense yield- og transaksjonspraten, sier Saltnes og avslutter: – Vi har fått grønt lys – alt av spørsmål kan stilles. Det kan jo bli interessant med Silje som tidvis kan være en løs kanon.

Du kan høre podcasten ved å klikke under eller via Apple podcast og Spotify.