DAGLIG LEDER: Steffen Evjen Knudsen.

Gikk fra økonomisjef til daglig leder i Corponor

Steffen Evjen Knudsen er ansatt som daglig leder i Bodøs største boligutvikler.

Publisert

Corponor ble etablert 1. januar 1994 og har vært en betydelig aktør i boligmarkedet i Bodø siden oppstarten. I dag er selskapet den største boligbyggeren i byen.

De har nå ansatt Steffen Evjen Knudsen som daglig leder. Han er utdannet siviløkonom, og har vært økonomisjef i Corponor siden 2016.

– Jeg ser frem til å fortsette jobben sammen med de dyktige folkene hos oss. Vi skal fremover skape mange gode prosjekter og bomiljø for kunder og samarbeidspartnere, sier Knudsen.

Styreleder og gründer Roy B. Nilssen forteller at det er viktig å tilby et dynamisk og støttende arbeidsmiljø som tiltrekker og beholder talenter.

– Steffen er et stort talent, og talenter skal man ta godt vare på- og gi god plass. Det er ei tid for alt. Jeg startet Corponor og det er på tide å legge grunnlaget for den videre utviklingen. Jeg har jobbet tett med Steffen i snart sju år, og jeg er overbevist om at han er den rette personen til å ta selskapet videre, påpeker han.

Nilssen blir med videre på full tid som arbeidende styreleder, og vil konsentrere seg om marked og utvikling av nye prosjekter, i en litt friere rolle.

Powered by Labrador CMS