NYE ANSATTE: Kine Morud Aarum (tv), Marius Leiddal (foran), Arve Tundal Housnæs (midten bak) og Magnus Indrebø (th).
NYE ANSATTE: Kine Morud Aarum (tv), Marius Leiddal (foran), Arve Tundal Housnæs (midten bak) og Magnus Indrebø (th).

Clemens Eiendom ruster opp for vekst

Etter å ha investert flere hundre millioner kroner de tre seneste årene, rigger Clemens Eiendom for videre vekst med fire nyansettelser.

Publisert

– Clemens Eiendom har hatt stor vekst de siste 3 årene og investert flere hundre millioner både i næring og bolig. Med boligprosjekter over store deler av Norge, ser vi behov for økt kompetanse. Det er med stor glede vi styrker laget internt med fire nye medarbeidere, sier Bernt Nordby Skøien, daglig leder i Clemens Eiendom.

Han har hentet inn Kine Morud Aarum til den nyopprettete stillingen salgs- og markedssjef. Kine Morud Aarum har gått Handelshøyskolen i København og har jobbet seks år med ansvaret for markedsføringen i The Boston Consulting Group. Hun har også vært markedssjef i Norges Eiendomsmeglerforbund. I Clemens Eiendom vil hun jobbe med salg og markedsføring av eksisterende prosjekter, kundereise, markedsanalyser og markedsføring av Clemens Eiendom som selskap.

Marius Leiddal begynner i stillingen som prosjektsjef i Clemens Eiendom fra første september. Han kommer fra AF Eiendom, hvor han har jobbet som eiendomsutvikler de siste 5 årene. Marius Leiddal har 21 år erfaring fra byggebransjen og har hatt en rekke roller både fra entreprenør- og byggherresiden. Som prosjektsjef i Clemens Eiendom vil han få ansvar for en portefølje av utviklingsprosjekter i alle prosjektets faser fra regulering til ferdig bygg.

Magnus Indrebø begynte som eiendomsutvikler og prosjektleder i mars. Han har bakgrunn fra NTNU og har seks års arbeidserfaring som eiendomsmegler og partner i Nordvik eiendomsmegling. Magnus Indrebø vil hovedsakelig jobbe med konseptutvikling i tidligfase i avdelingen forretningsutvikling, og delvis bistå med prosjektgjennomføring i prosjektavdelingen.

Arve Tundal Hougsnæs ble ansatt i Clemens Eiendom første mars. Han er siviløkonom fra NHH og har erfaring som Business Controller i AF Gruppen Norge. Han vil som prosjektcontroller ta et ansvar for prosjektrapportering og kalkyler for alle prosjekter i Clemens Eiendom.

Powered by Labrador CMS