SJEFSBYTTE: Bjørn Grepperud (tv) overlater sjedsstolen i Insenti til Christian Molt Rise (th). Styreleder Geir Magne Aarstad i midten.
SJEFSBYTTE: Bjørn Grepperud (tv) overlater sjedsstolen i Insenti til Christian Molt Rise (th). Styreleder Geir Magne Aarstad i midten.

Christian Molt Rise på plass i sjefsstolen i Insenti

Christian Molt Rise er nå på plass som adm. direktør i ingeniørfirmaet Insenti. Nå skal han være sentral i å gi liv til selskapets nye strategi.

Gründer Bjørn Grepperud startet opp rådgivningsfirmaet Insenti i 2001 og har ledet selskapet helt frem til nå, når Christian Molt Riise har kommet inn som ny adm. direktør.

– Det skal bli godt å komme i gang. Tiden etter at lederskiftet ble kjent har jeg brukt til å komme tettere på administrasjon, drift, prosjekter og ikke minst bli bedre kjent med menneskene i Insenti, sier Molt Rise.

Molt Rise har ledet oppbygningen av Insenti sitt kontor i Drammen siden 2021. Han har blant annet bakgrunn som teknisk sjef i entreprenørselskapet Backe Stor-Oslo.

– Christian kommer inn med erfaring og kompetanse fra både prosjektledelse og entreprenør som passer godt i Insenti. Han har også gjort en solid jobb med Insenti Drammen. Nå får han et betydelig større ansvar, og jeg er trygg på at Christian er riktig mann til å utvikle Insenti videre, sier Geir Magne Aarstad, styreleder i Insenti AS.

Insenti er prosjektledere for en rekke større steds- og byutviklinger, og det er flere kompliserte prosjekter med risiko.

– Her hviler det et stort ansvar på oss. Insenti skal sørge for god prosjektledelse og trygghet for oppdragsgiver. Det er derfor viktig at de som settes til å lede prosjektene er i stand til å gjøre dette på en god måte. Beviset på at vi klarer dette, er resultatene vi oppnår. Selv i en urolig tid opplever vi nå økning i ordrereserve. Fokus fremover blir økt kvalitet i leveransene våre og stø kurs sammen med det erfarne Insenti-teamet som nå utgjør 68 ansatte, sier Molt Rise.

Nå skal han jobbe med strategien som ble meislet ut i fjor etter at femårsstrategien fra 2017 hadde gått ut på dato. Siden forrige strategi ble lagt har selskapet opplevd stor vekst, og dobling innenfor flere områder.

– Vekst gjør noe med et selskap. Det dukker opp nye behov, krav og ønsker som må ivaretas. Satte rutiner og rammer utfordres, og grunnpilarer rokkes ved. Jeg har fått en grundig innføring i strategiarbeidet, og synes sluttresultatet er godt. Nå er det min og vår felles oppgave å gi liv til den nye strategien. Bjørn vil være en viktig ressurs i både strategi- og markedsarbeidet fremover, avslutter Christian Molt Rise, adm. direktør i Insenti AS.

Powered by Labrador CMS