NYTT PROSJEKT: Dagens butikk og to leiligheter skal rives for å gjøre plass til nye leiligheter og en ny Coop Extra-butikk.
NYTT PROSJEKT: Dagens butikk og to leiligheter skal rives for å gjøre plass til nye leiligheter og en ny Coop Extra-butikk.

Bygger leiligheter og Extra-butikk

Kommunestyret i Drammen har gitt grønt lys for et nytt prosjekt på Åssiden i Drammen.

Publisert

Det er Shark Eiendom og Ender Invest som står bak prosjektet Store Landfall Øvre 100 på Åssiden i Drammen. Nå har kommunestyret i Drammen godkjent reguleringen av prosjektet, som består av 16 nye leiligheter og en Extra dagligvarebutikk som er leid ut til Norsk Butikkdrift/Coop.

Leilighetene skal bygges over 3 etasjer over butikken. Boligene får et gjennomsnittlig areal på 90 kvadratmeter. I dag er det en butikk og to leiligheter på eiendommen som skal rives før nybyggingen som starter primo 2022..

– Arkitektfirmaet Halvorsen & Reine har utformet prosjektet og Mack Bygg-Prosess vil være prosjektleder for utbyggingen, sier Per Egil Sandberg i Shark Eiendom.

Han startet Shark Eiendom i 2016 etter å ha vært adm. direktør i Bertel O. Steen Eiendom i over åtte år. Med på eiersiden har han Ender Invest, som eies av Erik Cato Ender.

Powered by Labrador CMS