NY LOGISTIKKPARK: Her ser Bulk Industrial Real Estate for seg en splitter ny logistikkpark.
NY LOGISTIKKPARK: Her ser Bulk Industrial Real Estate for seg en splitter ny logistikkpark.

Bulk blar opp for tomt på 366 mål mellom Sandefjord og Larvik

Bulk har kjøpt en tomt på 366 mål for 124 millioner kroner og etablerer Bulk Park Danebuåsen.

Publisert Sist oppdatert

Den nye ferdigregulerte tomten til Bulk Industrial Real Estate på 366 mål er på Danebuåsen mellom Sandefjord og Larvik. Ifølge Østlandsposten er eiendomsverdien i transaksjonen 124 millioner kroner. Det er Malling & Co Property Partners som har tilrettelagt for transaksjonen for Bulk. DNB Næringsmegling var megler for selgeren IKEA.

Bulk Park Danebuåsen vil ha en nøkkelplassering langs E18, og vil ifølge selskapet gi store muligheter for utbygging i et populært område for logistikk- og distribusjonsaktører.

– Vi gleder oss til å sette i gang med utviklingen av Bulk Park Danebuåsen og dermed bidra til positive ringvirkninger for kommunene rundt. Området er allerede svært ettertraktet for flere ulike type aktører og kunder, kanskje spesielt innen netthandel, så vi regner med høy etterspørsel, sier Nina Hage, leder for Bulk Industrial Real Estate.

Danebuåsen ligger like ved E18 med kort vei til flere store knutepunkter som Torp Lufthavn og Larvik Havn, landets nest største containerhavn. Danebuåsen har nærtilgang til flere større østlands- og sørlandsbyer, samt videre transportårer som flyplass og havner.

Bulk Industrial Real Estate er blant de ledende utviklerne av logistikk- og lagereiendommer i Norge og har utviklet store logistikkarealer i Oslo-området, Trondheim, Sverige og Danmark. Siden starten i 2006 har Bulk bygget, og har under oppføring, mer enn 500.000 kvadratmeter industribygg for kunder som XXL, Postnord, Nille, Bring, Dachser og DSV.

Powered by Labrador CMS