STARTER NYTT: Anders Brustad Nilsen og to kollegaer starter OroEiendom.
STARTER NYTT: Anders Brustad Nilsen og to kollegaer starter OroEiendom.

Bryter ut av Realkapital Investor

Dagens ledelse i Realkapital Investor skal investere mer selv og går ut for å etablere ny virksomhet.

Publisert

Det er ledertrioen Anders Brustad Nilsen, Anders Aasand og Arild Aubert som er blitt enige med de øvrige eierne av Realkapital Investor om å skille lag. Trioen vil etablere virksomhet i det nye selskapet OroEiendom. Selskapet vil ha samme strategi som Realkapital Investor har hatt de siste syv årene, med utviklingsfokus i regionen rundt Oslo. Samtidig vil OroEiendom ha et enda sterkere fokus som eiendomsinvestor og ta mye større posisjoner i eiendomsprosjektene som de skal jobbe med.

Realkapital Investor vil, etter å ha eksistert i 20 år, fortsette sin strategi med fokus på prosjekter med merverdi-potensiale under ny ledelse av Andreas Jansen.

Ifølge styreleder Peer Christensen i Realkapital Investor er partene omforent i de strukturelle endringene og skilles i vennskapelighet.

– Rent praktisk foretas dette ved at Realkapital Investors nåværende prosjekter videreføres i en overgangsfase der begge selskapene jobber i fellesskap med eksisterende ressurser, sier Christensen.

I overgangsfasen, som skal vare til over sommeren, vil de også ha felles kontoradresse, med øvrige selskaper i Realkapitalgruppen, Cushman & Wakefield Realkapital og Realkapital Utvikling.

– Det vil fortsatt være et nært samarbeid mellom de to selskapene, sier Christensen om de eksisterende prosjektene.

Samtidig vil OroEiendom skape egne prosjekter og invitere investorer inn i prosjektene.

Powered by Labrador CMS