GLEDER SEG: Knut M. Tolo begynner i Vestaksen EIendom i januar.
GLEDER SEG: Knut M. Tolo begynner i Vestaksen EIendom i januar.

Blir prosjektdirektør i Vestaksen

Knut M. Tolo går fra jobben som utviklingsdirektør i Ferd Eiendom og blir prosjektdirektør i Vestaksen Eiendom.

Publisert

Vestaksen Eiendom har store ambisjoner om å vokse videre langs aksen fra Drammensregionen til Oslo. Selskapet er snart ferdog med oppføringen av kontorbygningen SporX i Drammen og nå jobbes det for fullt med planene for prosjektet Trevirket sentralt i Drammen, et prosjekt som kan gi rundt 700 til 800 nye boliger på Gulskogen i løpet av noen år. Vestaksen Eiendom utvikler også Fiskumparken i Øvre Eiker.

Knut M. Tolo begynner i den nye jobben som prosjektdirektør i Vestaksen Eiendom den 3. januar 2022. Administrerende direktør i Vestaksen Eiendom, Carl Brynjulfsen, er veldig fornøyd med å få Knut M. Tolo med på laget.

– Knut er utdannet sivilingeniør fra NTNU, og har lang og bred erfaring med å utvikle og bygge ut store nærings- og boligprosjekter. Han har inngående kjennskap til entreprenørbransjen, og han kjenner Vestaksens markedsområde godt. Knuts kompetanse og Vestaksens planlagte ekspansjon, er en perfekt kombinasjon - så jeg nølte ikke da Knut kontaktet meg, sier Brynjulfsen.

Tolo gleder seg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver, og ser frem til å utvikle og bygge nye og gode prosjekter for Vestaksen Eiendom.

– Jeg har også et spesielt forhold til selskapets geografiske satsningsområde, for jeg er fra Hokksund, bor i Bærum og har i mange år arbeidet med eiendomsutvikling i Osloregionen, sier Tolo.

Om Vestaksen Eiendom og selskapets planer, sier han: - Jeg er imponert over alt de har fått til på kort tid. Den tydelige bærekraftambisjonen som Vestaksen legger opp til i alle prosjektene, tiltaler meg. Her ligger fremtiden for vår bransje, sier Tolo.

Powered by Labrador CMS