RYKKER OPP: Trine Kvaal Leren er allerede en del av ledergruppen i Dark arkitekter og blir nå øverste leder.
RYKKER OPP: Trine Kvaal Leren er allerede en del av ledergruppen i Dark arkitekter og blir nå øverste leder.

Blir ny leder i Dark arkitekter

Trine Kvaal Leren er ansatt som ny daglig leder i Dark arkitekter.

Publisert

Hun begynner i stillingen fra 11 august i år og er allerede partner og en del av ledergruppen i Dark arkitekter, et selskap hun har jobbet i siden 2018.

Ifølge en pressemelding fra selskapet er Trine Kvaal Leren meget sterk faglig og hun har ledet flere faggrupper gjennom flere år. «Trine har vært helt sentral i utarbeidelse av selskapets strategi og ambisjoner om et høyt faglig nivå med fokus på innovative og bærekraftige løsninger som skal skape varige verdier for oppdragsgivere, brukere og samfunnet generelt», skriver selskapet i meldingen.

– Med Trine får selskapet en dyktig leder med ambisjoner, engasjement for bærekraft og erfaring fra å lede komplekse kunnskapsmiljøer som jobber sammen i prosjekter. I tillegg er hun en usedvanlig dyktig og erfaren arkitekt og prosjektleder, sier Geir Gustav Hantveit, styreleder i Dark arkitekter AS og konsernsjef i DARK Design Group.

Dark arkitekter AS er et selskap i Dark Design Group som i tillegg til Dark arkitekter består av Lark landskapsarkitekter og Zinc interiørarkitekter. Konsernet teller i dag 170 ansatte fordelt på seks kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Fredrikstad, Drammen og Gdansk.

Powered by Labrador CMS