RYKKER OPP: Alexander Bromnes.
RYKKER OPP: Alexander Bromnes.

Blir kommersiell direktør i Citycon

Citycon har ansatt Alexander Bromnes som ny kommersiell direktør.

Publisert

Alexander Bromnes har jobbet i Citycon i fire år som asset manager, prosjektleder og controller. Når kjøpesentergiganten nå skal styrke seg på forretningsutvikling, får Bromnes ansvaret for den kommersielle utviklingen av sentrene i Norge i et team som består av tre kommersielle direktører.

– Jeg ser frem til å starte i den nye rollen som kommersiell direktør i Citycon og bidra til å utvikle multifunksjonelle sentre og gode møteplasser der hvor folk bor. Vi er et sterkt lag med mye dyktige mennesker ikke minst ute på sentrene våre, sier Alexander Bromnes.

Citycon har eiendommer i Norden til en verdi av 4,4 milliarder euro.

Alexander Bromnes har bred erfaring fra ledelse og bedriftsrådgivning. Han har blant annet bakgrunn fra Ernst & Young, Varde Consulting, Sats Elixia og sist som asset manager på Trekanten i Asker og Magasinet Drammen.

– Alexander er et stort talent som passer godt inn i våre ambisjoner for den kommersielle utviklingen i Norge. Han har gjort en fantastisk jobb for oss som prosjektleder og asset manager ved flere av våre sentre. Jeg glad for at vi har et sterkt team med kommersielle direktører som skal lede an i Norge, sier Sanna Yliniemi, Vice President i Citycon.

Powered by Labrador CMS