FRA URBANIUM TIL FAGERSTAD UTVIKLING: Joakim Nordin.
FRA URBANIUM TIL FAGERSTAD UTVIKLING: Joakim Nordin.

Blir eiendomssjef i Fagerstad Utvikling

Joakim Nordin er ansatt som eiendomssjef i Fagerstad Utvikling.

Publisert

Han kommer fra tilsvarende stilling i Urbanium Eiendom. Før det jobbet han i mange år med drift, forvaltning og eiendomsprosjekter, blant annet i Union Gruppen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på FagerStads spennende eiendomsportefølje og ser frem til å jobbe med firmaets mange samarbeidspartnere, sier Joakim.

Den nye eiendomssjefen har fått ansvaret for utleie og forvaltning av porteføljen, i tillegg til at han vil ha en sentral rolle i utviklingen av nye næringsprosjekter.

– Stillingen som eiendomssjef er nyopprettet da vi har innsett at det er behov for en dedikert person til å ivareta en stadig voksende portefølje. Vi er veldig fornøyde med å ha fått Joakim, med sin lange erfaring innen utleie og drift av næringseiendommer, ombord. Joakim har en velutviklet kommersiell forståelse og ikke minst viktig erfaring innen eiendomsteknologi og bærekraftig eiendomsdrift. Dette vil være med på å sikre en videreutvikling av selskapets verdier, sier Arnstein Granlie som er daglig leder i FagerStad.

Powered by Labrador CMS